X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Bir spor turnuvası için resimli kimlik lazım olduğunu öğrendim resimli yeni kimlik nasıl alabilirim gittiğim gün içinde verirler mi? (yaş 14)
Bir spor turnuvası için resimli kimlik lazım olduğunu öğrendim resimli yeni kimlik nasıl alabilirim gittiğim gün içinde verirler mi? (yaş 14)
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Xallt dedi: Bir spor turnuvası için resimli kimlik lazım olduğunu öğrendim resimli yeni kimlik nasıl alabilirim gittiğim gün içinde verirler mi? (yaş 14) Genişletmek için tıkla... Gittiğin gün vermiyorlar özel olarak basılıp adresine gelir 1 hafta içinde.
Xallt dedi: Bir spor turnuvası için resimli kimlik lazım olduğunu öğrendim resimli yeni kimlik nasıl alabilirim gittiğim gün içinde verirler mi? (yaş 14) Genişletmek için tıkla... Gittiğin gün vermiyorlar özel olarak basılıp adresine gelir 1 hafta içinde.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 umutttttttt dedi: Gittiğin gün vermiyorlar özel olarak basılıp adresine gelir 1 hafta içinde. Genişletmek için tıkla... Peki orada istediğim adresi verebilir miyim kimliğin geleceği yer için?
umutttttttt dedi: Gittiğin gün vermiyorlar özel olarak basılıp adresine gelir 1 hafta içinde. Genişletmek için tıkla... Peki orada istediğim adresi verebilir miyim kimliğin geleceği yer için?
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 Xallt dedi: Peki orada istediğim adresi verebilir miyim kimliğin geleceği yer için? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum.
Xallt dedi: Peki orada istediğim adresi verebilir miyim kimliğin geleceği yer için? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum.