Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 27 Ocak 2021 #61 Azalmadı, sırf beğeni için burdaysan yavaştan hesabını çıkış yapıp terk edebilirsiniz. Burayı hayat merkezi olarak bağlamayın, dışarda da hayat var.
Azalmadı, sırf beğeni için burdaysan yavaştan hesabını çıkış yapıp terk edebilirsiniz. Burayı hayat merkezi olarak bağlamayın, dışarda da hayat var.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 27 Ocak 2021 #62 Kimin beğendiğini, kimin kızdığını görebiliyorsun zaten, bu yeterli. Sayının bir önemi yok. Aktifliğe de etkisi olmaz bence.
Kimin beğendiğini, kimin kızdığını görebiliyorsun zaten, bu yeterli. Sayının bir önemi yok. Aktifliğe de etkisi olmaz bence.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 27 Ocak 2021 #63 Clarence Morrow dedi: Kimin beğendiğini, kimin kızdığını görebiliyorsun zaten, bu yeterli. Sayının bir önemi yok. Aktifliğe de etkisi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o da kalkmadı mı? Ben kendi profilime tıkladığımda alınan ifadeler kısmı yok.
Clarence Morrow dedi: Kimin beğendiğini, kimin kızdığını görebiliyorsun zaten, bu yeterli. Sayının bir önemi yok. Aktifliğe de etkisi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam o da kalkmadı mı? Ben kendi profilime tıkladığımda alınan ifadeler kısmı yok.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 27 Ocak 2021 #64 Pmw dedi: Hocam o da kalkmadı mı? Ben kendi profilime tıkladığımda alınan ifadeler kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmından bahsediyorum hocam. Mesaja atılan ifadeleri görmemizin yeterli olduğunu söylemiştim.
Pmw dedi: Hocam o da kalkmadı mı? Ben kendi profilime tıkladığımda alınan ifadeler kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmından bahsediyorum hocam. Mesaja atılan ifadeleri görmemizin yeterli olduğunu söylemiştim.
He162A1 Picopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 719 Çözümler 1 Yer Troposfer'de geziniyor. 27 Ocak 2021 #65 Benim azalmadı. Eğleniyorum burada. Bazen yeni şeyler öğreniyorum, bazen birine yardım ettikten sonraki mutluluk hissi beni sevindiriyor, bazen saçma sapan şeyler yazmış insanlara gülüyorum. Eğlenceli vakit geçiriyorum.
Benim azalmadı. Eğleniyorum burada. Bazen yeni şeyler öğreniyorum, bazen birine yardım ettikten sonraki mutluluk hissi beni sevindiriyor, bazen saçma sapan şeyler yazmış insanlara gülüyorum. Eğlenceli vakit geçiriyorum.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 27 Ocak 2021 #66 Hayır.