Yeni Kurulan Sisteme Ekran Gelmiyor

ozaman ben anakartımı nasıl güncellemesini yaptıra bilriim en yakın bilgisayarcıda yaptıra bilrimiyim ?
Anakartınızı aldığınız yere götürüp kullandığınız işlemciyi söyleyerek BİOS güncellemesi yapmalarını isteyin.
ben internetten sipariş ettim malesef gdip günceleme yaptıramiyacam sanırım o yüzden

Tamam, yapacağınız şeyleri söylüyorum :
1-Teknolojipazar ile iletişime geçip, anakartın BİOS güncellemesinin yapılması gerektiğini söyleyeceksiniz.
2-Teknolojipazarın size kargo gönderimi için, kod veya herhangi bir şey vermesi gerekiyor. Ücret ödemeyeceksiniz.
3-Teknolojipazara ürünü göndermeden önce, anakart kutusunun içine bir kağıt yerleştirip, ad-soyad, adres, ve ürünün BİOS güncellemesini istediğiniz bir not yerleştireceksiniz. (Aksi taktirde anakart sorunu bulunamadan size gönderilecek)
4-Teknolojipazarın yapması gereken ise, ürünü Gigabyte teknik servisine göndermektir.
5-Ürün BİOS güncellemesi ücretsizdir, herhangi bir ücret ödemezsiniz.

NOT : Ürünü teknik servise direkt siz gönderemezsiniz. Son kulanıcıdan kargo almıyorlar, size ürünü satan firmaya göndermeniz gerekiyor. Ürünü satan firmanın Gigabyte teknik servisine göndermesi gerekiyor.

Son düzenleme:
ya allah sizden razı olsun bukadar uğraş gösterdiniz çok teşekür ederim ya verdiğiniz emekler için çok korkmuşutum yanlış şeylermi yaptım dedim pc gitti demek o yüzden çok teşekkür ederim sizden tekrar tekar sağolsun hayırlı bayramlar .

çalışma saatlerinde yetkili firmalarlada görüşme sağlıyacağım teşekkürler .
@yigittcr Merhabalar, ürünü BIOS güncellemesini yaptırıp sorunsuz bir şekilde size verdiler mi? Ben de teknolojipazar.com dan alışveriş yapacağım da böyle bir şey olursa sorun çıkmasını istemem. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…