Yeni Kurulan Sisteme Ne Yapılmalı?

omer2003

Decapat
Çok şükürler olsun 30 FPS oynadığım bir bilgisayardan RTX 2060 bir sisteme geçtim. Bilgisayar yeni elime geldi. Henüz sadece ekran kartını taktım. Geriye kalan parçalar zaten takılıydı. Bilgisayarı ilk açarken neler yapmalıyım ve neleri kontrol etmeliyim aldığım parçalar doğru şekilde mi öğrenmek için? Monitör Hz'i bakma Windows kurma vs. Yani kısaca tam anlamıyla ilk defa bilgisayarı açıyorum. Yapmam gereken her şeyi açıklar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok şükürler olsun 30 FPS oynadığım bir bilgisayardan RTX 2060 bir sisteme geçtim. Bilgisayar yeni elime geldi. Henüz sadece ekran kartını taktım. Geriye kalan parçalar zaten takılıydı. Bilgisayarı ilk açarken neler yapmalıyım ve neleri kontrol etmeliyim aldığım parçalar doğru şekilde mi öğrenmek için? Monitör Hz'i bakma Windows kurma vs. Yani kısaca tam anlamıyla ilk defa bilgisayarı açıyorum. Yapmam gereken her şeyi açıklar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı