Yeni kurulan Windows 8.1 "Güncelleştirmeler denetleniyor" ekranında kaldı

BenSemih3

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda Windows 11 vardı çok yavaştı, Windows 8.1 kurayım dedim her şeyi tamamladım bu ekran çıktı 2-3 saattir bekliyorum, kapatıp yeniden açıyorum aynı ekran çıkıyor çözüm var mıdır?

17229310524584285290258406028156.jpg

Arkadaşlar bilgisayarda Windows 11 vardı çok yavaştı, Windows 8.1 kurayım dedim her şeyi tamamladım bu ekran çıktı 2-3 saattir bekliyorum, kapatıp yeniden açıyorum aynı ekran çıkıyor çözüm var mıdır?

Eki Görüntüle 2275529
Win 11 destekleyen bilgisayara 8.1 kurmanız tuhaf zaten hocam, keşke windows 10 kursaydınız, driver lar da sorun olabilir.

Windows 11 destekleyen bilgisayara 8.1 kurmanız tuhaf zaten hocam, keşke Windows 10 kursaydınız, driverlar da sorun olabilir.

Hocam bilgisayarı aldığımda zaten Windows 8.1'di çok eskidi diye Windows 10 kurdum sonra Windows 11'in arayüzü cazip geldi Windows 11 kurdum şimdi çok yavaş diye Windows 8.1 kuruyorum böyle kaldı.

Hocam 8.1 çok hızlıdır ama tarayıcı bile sürekli uyarı veriyor desteği kesildiği için. Benim için sorun olmaz diyorsanız internetsiz kurun. Masaüstü geldiğinde Wi-Fi adaptörü çalışmazsa telefondan veya başka cihazdan sürücü indirip kurarsınız. Eğer sadece tarayıcı işlemleri gibi küçük işlerde kullanacaksanız Linux kurun hocam.

Hocam 8.1 çok hızlıdır ama tarayıcı bile sürekli uyarı veriyor desteği kesildiği için. Benim için sorun olmaz diyorsanız internetsiz kurun. Masaüstü geldiğinde Wi-Fi adaptörü çalışmazsa telefondan veya başka cihazdan sürücü indirip kurarsınız. Eğer sadece tarayıcı işlemleri gibi küçük işlerde kullanacaksanız Linux kurun hocam.

Hocam bilgisayar zaten çok da iyi bir bilgisayar değil PES 2017 ya da FIFA 2016 gibi oyunları oynuyorum benim için performans öncelikli ancak konuda da belirttiğim gibi ekran böyle kaldı açılmıyor. 3-4 saattir bekliyorum ekran açılmadı. Windows 8.1'i kurarken güncelleştirmeleri yükle demiştim ondan mı böyle oldu?

Hocam bilgisayar zaten çok da iyi bir bilgisayar değil PES 2017 ya da FIFA 2016 gibi oyunları oynuyorum benim için performans öncelikli ancak konuda da belirttiğim gibi ekran böyle kaldı açılmıyor. 3-4 saattir bekliyorum ekran açılmadı. Windows 8.1'i kurarken güncelleştirmeleri yükle demiştim ondan mı böyle oldu?
Zannetmem. 8.1 kurduğunuz flash yanınızdaysa kapatın bilgisayarı birdaha kurun. Veya Windows 10 kurun bence.

O güncellemeleri yüklemeyin zaten desteği kesilmiş sürekli yükselt diye bildirim gelir. O aşamayı hiç geçemiyorsanız internet bağlı olduğu sürece güncelleme yapar diye biliyorum internetsiz kurulum yapın sürücüsünü sonra yüklersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı