Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer: "Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz."

Yeni MEB bakanı Mahmut Özer, Eylül ayı için "Okulları açmakta kararlıyız." sözlerini söyledi. Sayın Ziya Selçuk da aynısını söylemişti bu yıl için.
Ayrıca Sayın Mahmut Özer: "Okulları Eylül'de açmak için her şeyi yapacağız." dedi. Gene 2 gün okul olacaksa bence herkes aşılanasıya kadar açılmaması en iyisi.


MEB.jpg


Yeni atanan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in kısa biyografisi; Mahmut Özer, Türk akademisyen ve 17 Kasım 2014 tarihi itibarı ile 2. dönemi için tekrar seçilen eski Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü, eski ÖSYM başkanı ve Millî Eğitim Bakanı.

Kaynak 1: Son Dakika: Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den ilk sözler: Eylül’de okulları açacağız - Son Dakika
Kaynak 2: Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması: Vakaların sıfırlanmasını bekleyemeyiz
 
Çok doğru demiş! Yani tamamen sıfırlanmasını bekliyorsanız bunu yıllarca beklersiniz çünkü böyle bir şey mümkün değil. Var olan bir virüs asla ortadan yok olmaz sadece bağışıklık kazanıldığı için virüsün bir etkisi kalmaz.
 
Okulların açılacağının sinyalini çoktan vermiştir. Bir sürü insan aşılandı ve yavaştan okulları açmaya başlamaları lazım. Bir sene daha böyle giderse öğrenciler daha da rehavete kapılacak ve YKS'de barajı geçemeyecek hale geleceğiz.
 
Bir dakika ben şuan çok fena deja'vu yaşadım. Hatırladığım kadarıyla geçen yılda böyle bir konu açılmıştı yorumlar harbi diyorum şimdi bu konunun aynısıydı. Galiba tarih tekerrür ediyor 😅😂
 
Açılsın artık, öğretmenler aşılı, öğrencilere zaten bir şey olmaz. 'Ne demek olmaz' demeyin yav olmuyor işte bir şey. Evde yaşlı falan vardır diyeceksiniz e onlar da aşı olmuştur artık. Açmamaları için bir sebep kalmadı.
Her yaşlı aşi olan kurtulmuyor kardeşim. İki dozunu da vurulan anneannem ve iki dedem COVİD'den vefat etti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı