Yeni monitör sinyal yok hatası veriyor

Yasin3402

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben yeni monitör aldım ve sistemimi çalıştırdığımda görüntü almak yerine sinyal yok diyor. 2 kere resetledim ama bir işe yaramadı, sizce sorun nedir?

Kabloda sıkıntı olabilir veya monitörün port girişlerinde.

Arkadaşlar merhaba, ben yeni monitör aldım ve sistemimi çalıştırdığımda görüntü almak yerine sinyal yok diyor. 2 kere resetledim ama bir işe yaramadı, sizce sorun nedir?

Kablonun tam takılı olduğuna emin misin?

Monitörün panel kısmı çalısıyorsa oradan kontrol edin hangi giriş seçili diye veya kablo bozuk olabilir.

Monitörün panel kısmı çalısıyorsa oradan kontrol edin hangi giriş seçili diye veya kablo bozuk olabilir.

Yok monitörü zaten bugün aldım 2 kere de sistemi resetledim zaten resetlemek sağlıklı bir şey değil ona rağmen açılmadı daha resetlemeyi düşünmüyorum kablolarda sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum bugün aldım monitörü

Gene de elinizde başka kablo varsa deneyin yoksa iade veya değisim isteyin.

Gene de elinizde başka kablo varsa deneyin yoksa iade veya değisim isteyin.

Hocam sorunu çözdüm teşekkür ederim bir de 2-3 defa belki alakalıdır diye 1-2dk aralıklarla kasanın Power tuşundan (|/0) kapatıp açtım sistemi bu yaptığım işlemin bir zararı var mıdır?

Hocam sorunu çözdüm teşekkür ederim bir de 2-3 defa belki alakalıdır diye 1-2dk aralıklarla kasanın Power tuşundan (|/0) kapatıp açtım sistemi bu yaptığım işlemin bir zararı var mıdır?

Bende sıklıkla yapıyorum öyle ve bir hata veya sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…