B BerkayPAT Megapat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 508 Çözümler 1 15 Nisan 2018 #1 Selamlar, 2 aya bilgisayar alma durumum olabilir, yeni nesil işlemciler ve 20xx model ekran kartları çıkacağını duydum, çıkış tarihi hakkında bilginiz var mı? Cevaplarınız benim için çok değerli. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2018
Selamlar, 2 aya bilgisayar alma durumum olabilir, yeni nesil işlemciler ve 20xx model ekran kartları çıkacağını duydum, çıkış tarihi hakkında bilginiz var mı? Cevaplarınız benim için çok değerli.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 15 Nisan 2018 #2 Yeni nesil Ryzen işlemciler önümüzdeki hafta çıkacaklar, hatta sipariş verilebiliyor şuan. Ekran kartı için kesin bir şey yok.
Yeni nesil Ryzen işlemciler önümüzdeki hafta çıkacaklar, hatta sipariş verilebiliyor şuan. Ekran kartı için kesin bir şey yok.
B BerkayPAT Megapat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 508 Çözümler 1 16 Nisan 2018 #3 FalconPolat dedi: Yeni nesil Ryzen işlemciler önümüzdeki hafta çıkacaklar, hatta sipariş verilebiliyor şuan. Ekran kartı için kesin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı? Sizce genel anlamda oyun/yayın olarak Ryzen mi İntel mi?
FalconPolat dedi: Yeni nesil Ryzen işlemciler önümüzdeki hafta çıkacaklar, hatta sipariş verilebiliyor şuan. Ekran kartı için kesin bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı? Sizce genel anlamda oyun/yayın olarak Ryzen mi İntel mi?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 16 Nisan 2018 #4 BerkayPAT dedi: Peki fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı? Sizce genel anlamda oyun/yayın olarak Ryzen mi İntel mi? Genişletmek için tıkla... OEM Ürünleri > İşlemciler > AM4 Soket Vatanda satışa çıktılar. İşin içinde yayında varmış tam emin değilim ama AMD iyi gelebilir eğer yayında yapıyorsan.
BerkayPAT dedi: Peki fiyatlar hakkında bir bilginiz var mı? Sizce genel anlamda oyun/yayın olarak Ryzen mi İntel mi? Genişletmek için tıkla... OEM Ürünleri > İşlemciler > AM4 Soket Vatanda satışa çıktılar. İşin içinde yayında varmış tam emin değilim ama AMD iyi gelebilir eğer yayında yapıyorsan.