Yeni nesil LGS soruları nasıl çözülebilir?

Hocam denemelerde bunların katbekat zorları çıkıyor,ne kadar çok soru görürseniz sizin için çok daha iyi olur,mesela bu attığınız sorular çok zor değil ama Ankara yayınları,fenomen,gama yayınları daha zor.

Hocam denemelerde bunların katbekat zorları çıkıyor, ne kadar çok soru görürseniz sizin için çok daha iyi olur, mesela bu attığınız sorular çok zor değil ama Ankara yayınları, fenomen, gama yayınları daha zor.

Okyanus da girebilir ama Ankara çözen biri olarak bence çok da iyi değil.

Kitap okuyup paragraf çözmek çözemiyorsan video çözüme bak.

Hocam Türkçede çok sıkıntım yok fakat matematikte hep düşük netler alıyorum.

Okyanus da girebilir ama Ankara çözen biri olarak bence çok da iyi değil.

Ankara'nın paragrafı var son bölümdeki paragrafı bitirdim benim hoşuma gitti
,genellikle denemeleri son viraj veya mozaik oluyoruz.

Hocam bak şimdi matematik hocasından yeni nesil kitap kaynağı sor söyler zaten bir de her ay MEB'in yolladığı 10 soru var onları matematik hocası ile birlikte derste çözmesini işte bayağı etkili oluyor

Ankara'nın paragrafı var son bölümdeki paragrafı bitirdim benim hoşuma gitti
,genellikle denemeleri son viraj veya mozaik oluyoruz.
Mozaik intro kolay ama normal serisi zordur hocam,son viraj da iyi yayındır,bence bu seviyede iken fenomen-a çözmelisiniz.

Hocam denemelerde bunların katbekat zorları çıkıyor, ne kadar çok soru görürseniz sizin için çok daha iyi olur, mesela bu attığınız sorular çok zor değil ama Ankara yayınları, fenomen, gama yayınları daha zor.

Hocam çözmeme rağmen düşük gelince moralim bozuluyor fenomen A, hız ve Formula 1 çözüyorum yine 10-9 net.

Hocam bak şimdi matematik hocasından yeni nesil kitap kaynağı sor söyler zaten bir de her ay MEB'in yolladığı 10 soru var onları matematik hocası ile birlikte derste çözmesini işte bayağı etkili oluyor.

Hocam çok kasmak istemiyorum ama önceden klasik sorularda çok şahane gidiyordum ne olduysa bu sorulardan sonra oldu zaten o yüzden kafayı taktım biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı