Yeni nesil LGS soruları nasıl çözülebilir?

B şıkkı çıkıyor 1. tren kök 324.5 2. tren kök 98 3. tören kök 525 olmuyor mu?
Ben mi yanlış hesapladım yoksa.

Bu LGS'lerin sorularının hepsi saçma sapan, dershanede hocalar getiriyor, hocalar bile çözemiyor, zorlanıyorlar. LGS ile YKS soru tipleri aynı değil, LGS soru tipi bakımından daha zor.

Hocam vallahi örnek olsun diye attım çözmedim ama deneyeyim bende, dediğiniz gibi olabilir.

Okuduğunu anlamaya dayalı tamamen kitap okumayı aksatmayın çünkü cümleler adeta bilmece gibi yazılmış.

@Türker K, deniyorum deniyorum olmuyor, soruda hata var dedim. Sonra D istasyonundan sonraki bölümü hesaplamayayım dedim, cevap çıktı.

Her birinin kaç bölme olduğunu hesapla, sonra topla, D şıkkı çıkıyor.
Sizin sınavlar yine güzel yukarıda işlem nasıl yapılır diye bilgi veriyor çok güzel bir şey.
Şimdi diyebilirsin soruda D istasyonuna kadarki mesafe istenmemiş diyebilirsin. Üst tarafa baktığın zaman ardışık 2 istasyon arasındaki mesafeler eşit yazmış.
Resmen insanı çıldırtmalık soru. Yaw mesela üste yazacağına sorudaki S istasyonunu silseydin. MEB bildiğin kazanmamanız içinden elinden geleni yapıyor.

Denemenin yayını neydi?

Ayrıca kaynaklarınız nelerdir?

Hocam son viraj.

Hocam matematiğe dair.
-Fenomen a
-Hiperzeka
-Hız (üzerinde m yazan)
-Ulti soru bankası.
-Zoru bankası (tonguç)

@Türker K, deniyorum deniyorum olmuyor, soruda hata var dedim. Sonra D istasyonundan sonraki bölümü hesaplamayayım dedim, cevap çıktı.

Her birinin kaç bölme olduğunu hesapla, sonra topla, D şıkkı çıkıyor.
Sizin sınavlar yine güzel yukarıda işlem nasıl yapılır diye bilgi veriyor çok güzel bir şey.
Şimdi diyebilirsin soruda D istasyonuna kadarki mesafe istenmemiş diyebilirsin. Üst tarafa baktığın zaman ardışık 2 istasyon arasındaki mesafeler eşit yazmış.
Resmen insanı çıldırtmalık soru. Ya mesela üste yazacağına sorudaki s istasyonunu silseydin. MEB bildiğin kazanmamanız içinden elinden geleni yapıyor.

Hocam haklısınız fakat şu yönden katılmıyorum, üzerinde evet bilgi veriliyor ama bazen bilgiyle alakası olmayan sorular da sorulabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı