Yeni nesil modamız Wireless Flash ve Wireless Media Drive

ferman

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
193
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SanDisk Connect Kablosuz Flash Sürücü, kullanıcıların birden çok cihaz ile kablosuz olarak mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında veri depolamasını, paylaşmasını ve stream etmesini sağlayan pratik ve uygun fiyatlı bir çözüm sunuyor. En küçük boyutlu kablosuz USB depolama aygıtı olan sürücü, kullanıcıların internet bağlantısı ya da kabloya gerek duymadan 32GB’a kadar ekstra depolamadan yararlanmasını sağlıyor. Birden fazla kullanıcı aynı anda birden fazla cihazdan sürücüye bağlanarak fotoğraf, film, müzik ve dökümanlara ulaşabiliyor. Cihaz tam şarj olduğunda 4 saate kadar sürekli streaming yapılabiliyor.


SanDisk Connect Kablosuz Medya Sürücüsü sürekli seyahat eden kişiler ya da aileler gibi eğlenceye dilediği anda ulaşmak isteyen kişiler için ideal bir yol arkadaşı. Kullanıcılar yüksek çözünürlüklü (HD) filmler, videolar, müzikler ve fotoğraflarına diledikleri anda ulaşabiliyor. Cep boyutundaki bu stil sahibi cihaz, pratik ve taşınabilir olması için tasarlandı. Tek tam şarj ile 8 saat streaming yapılabiliyor. 64GB’a kadar çeşitli kapasite seçenekleri olan cihazda kullanıcıların daha fazla veri saklamasını ve diğer mobil cihazlarındaki verilere kolayca ulaşabilmesini sağlayan bir SDHC™/SDXC™ hafıza kartı girişi bulunuyor. Medya sürücüsüne aynı anda 8 mobil cihaz bağlanabiliyor ve aynı anda 5 HD filme kadar streaming yapılabiliyor.

Kaynak: Donanım Günlüğü SanDisk, Connect Ürün Serisini Türkiye’de Pazara Sundu
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı