Yeni nesil neden olgun değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen isteğin gibi düşün ama tekrar söylüyorum. Kişi önce bir kendine baksın sonra etrafında ki insanları yargılasın, eleştirsin. Bir kişi evden çıkmıyorsa ya da telefon, tablet başındaysa keyfinden mi orada duruyor? Elbette hayır. Sıkıntıdan, stresten dolayı oyun oynayan binlerce Türk genci var.(ben dahil).lütfen düşünmeden konu açmayın.

Çünkü "yeni nesil"

Taktir edin o zaman zor bir şey değil.

Ve yine yanlış anlaşılmalar. Peki iyi günler dilerim.

Bir arkadaş Xiaomi Redmi Note 8 alınır mı diye konu açmış az önce. Sırf tavsiye etmedim diye birkaç vasıfsız emoji atıp gidiyor, siz düşünün hallerini.

Hocam olabilir benim çevremde yanlış anlamazsanız bayağı aptal var çoğunlukla videolara falan özeniyorlar.
Çoğunluka TikTok serserileri.

Taktir edin o zaman zor bir şey değil.

Ve yine yanlış anlaşılmalar. Peki iyi günler dilerim.

Nasıl zor bir şey değil ya bu forumda kurallar var ama yine de kalbinizi kırmak kolaysa benim gibi o konu işine girmezsiniz bu mesajınıza katılmıyorum ama tabii siz bilirsiniz bu da benim düşüncem. Mesela tahammül seviyesi az olan insanda zorlanır

Adamlar gereksiz sanala denk geldi ya ben 2003 lüyüm bizde birazı o şekilde çöpe gitmiş bi kısım illeriyleyen yıllarda giderek artıyor ama 2008-2010 sornası potansiyel görüyorum ben güzel adamlar çıkıyor aradan.

Vakitlerini nasıl bir şekilde harcayacağını kendileri seçer buna karışamayız hepsi şımarık değil.

Bu şekilde konuyu okumadan gelen insanlar da sinir bozucu.

"birçoğu" yazmış.

@PenguenAdam açıklamış zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…