Yeni NVIDIA güncellemesi sonrası sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ulasucak2003

Centipat
Daha fazla  
RAM
16x2 32GB Corsair 5600mhz
SSD veya HDD modeli
1 tb adata m2 ssd
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
Asus Prime H610M-K ARGB
İşlemci
İ5 14400F
Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün GeForce Experience üzerinden son güncellemeyi indirdim fakat daha sonra yeniden başlattığımda mavi ekran hatası alıyorum sorun gider kısmına yönlendiriyor. Bilgisayarı sıfırla vs bir sürü seçenek çıkıyor karşımı hiçbir komuta uymuyor. Yeniden başlatıp tekrar mavi ekran hatası veriyor otomatik olarak yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 saattir uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ulasucak2003 PC'yi Güvenli Mod'da açıp DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. Restart atın ve yeniden kurun.

Game Ready olanı kurun.

@ulasucak2003 PC'yi Güvenli Mod'da açıp DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın. Restart atın ve yeniden kurun.

Game Ready olanı kurun.
Güvenli modda açamıyorum F4 tuşuna basıyorum tekrar restart atıp aynı mavi ekrana dönüyor

Game Ready olanı kurun.
Ayrıca birkaçgün öncede aynı problemle karşı karşıya kaldım ek ssd takviyesi yapmıştım sisteme ondan sonra siyah ekranda kalıyordu sonra dp kablosunu çıkarıp hdmi a bağladım ve sistemi onar ekranına ulaşabilmiştim sistemi onar dedikten sonra bilgisayarım açılmıştı sonra tekrar game ready driverını yiklemeye çalıştım hata veriyordu sonra studio driverını yükledim ve bilgisayar kapat veya yeniden başlat seçeneğine bastıgımda emirlere uymuyordu pc kapama tuşuna 2-3 sn basılı tuttuktan sonra kapadım ve tekrar açtığımda bu mavi ekran hatasını alıyorum ve hiçbir komuta uymuyor

Mavi ekrandaki hata kodu nedir?
Critical process died hatası alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı