Yeni Prime hesabımın güven faktörü neden sarı?

Olabilir hocam, takım arkadaşlarınıza zarar vermeden, toxiclik yapmadan, arkadaşça oynarsanız yükselecektir. Özellikle oyundakilerle karşılıklı övgü yapmayı isteyin. Yararı olacaktır. Overwatch açıksa owerwatch yapın. Son olarak eğer birinin hile olduğundan şüphe ediyorsanız raporlayın, ban yerse güven faktörünüz artar. Ayrıca toxicler için de raporlamayı unutmayın. Son olarak zorunda kalmadıkça kimseyi takımdan atmayın.

Oyundan sürekli çıkma ve takım arkadaşlarınıza zarar verdiyseniz ya da bol bol küfür ettiyseniz ondan dolayı olmuştur. Ben bu güven faktörü rengi olayını bir türlü çözemedim.
Daha ilk maçıma girdim.

Olabilir hocam, takım arkadaşlarınıza zarar vermeden, toxiclik yapmadan, arkadaşça oynarsanız yükselecektir. Özellikle oyundakilerle karşılıklı övgü yapmayı isteyin. Yararı olacaktır. Overwatch açıksa owerwatch yapın. Son olarak eğer birinin hile olduğundan şüphe ediyorsanız raporlayın, ban yerse güven faktörünüz artar. Ayrıca toxicler için de raporlamayı unutmayın. Son olarak zorunda kalmadıkça kimseyi takımdan atmayın.
Başlığı okumadınız herhalde.

Daha ilk maçıma girdim.

Başlığı okumadınız herhalde.

Okudum hocam okudum. Yüksekten başlatacak hali yok ya? Şöyle düşünün, yeni okula başladınız, öğretmenin gözünde nötrsünüz (sarı güven faktörü olarak düşünün). Derslere katılıp, saygılı davranırsanız öğretmenin gözünde yükselir (yeşil güven faktörü), eğer dersi dinlemez, ahlaksızlık yaparsanız öğretmenin gözünde düşersiniz (kırmızı güven faktörü).

Böyle bir basit mantıkla düşününce sizin de sarıyla başlamanız normal. Benim de yan hesaplarım ve normal hesabım öyle başladı, sonra yükselttim dediğim yöntemlerle.

O yüzden mi overwatch yapın falan dediniz hocam. :D

Evet. Açılınca yaparsınız diye yazdım. Başlığı okumadığıma neden bu kadar ısrar ettiniz anlamadım. Yalan mı söylüyorum yani? Güven faktörü yeşil olunca bile daha üst seviyelere çıkılıyor. Her zaman iyi davranış sergilemek gerekli.

Güven faktörünün rengine nereden baktınız hocam? Bana normal geldi sarı olması, tam ortadan başlatmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı