Yeni R5 2600 ve RX 590 sistem açılmıyor

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce sinerjiden R5 2600 + RX 590’lı kasa satın aldım. Her şey gayet güzeldi 2 saat önce eve geldim bilgisayarın tuşuna bastım ve cok ufak bir patlama sesi geldi. Şarteller gitti ve bilgisayar açılmıyor nedeni ne olabilir?

Not: Bir arkadasımın başına gelmişti 2-3 gün sonra bilgisayar açılmıştı. Bilgisayarcısı ona güc kaynagı cok doluyor ve boşaltıyor icindeki gücü gibi şeyler söylemişti böyle bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağının marka ve modelini de yazın bence.
Hazır sistem kasası bu
Büyük ihtimal güç kaynağı kaynaklı bir problem. Diğer parçalara da zarar verebileceğinden çok uğraşmamanızı öneririm. Mümkünse farklı bir güç kaynağı takıp deneyin.
Elimde yok şuan başka bi çözümü felan var mı ? Parçaları çıkarıp taksam falan

Satın aldığınız yer ile bağlantıya geçip olayı aktarmanızı öneririm belki bir çözüm üretebilirler. Kalitesiz güç kaynağı ne yazık ki buna sebep oluyor. Arkadaşımın başına geldi yakın zamanda sadece ekran kartı kurtulabildi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı