Yeni RAM aldıktan sonra sistem açılmıyor

uzayli_1

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 8 GB RAM vardı bir 8 GB daha aldım ayn marka aynı model ancak taktıktan sonra bilgisayarı açarken otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve yaklaşık 5 6 saniye sonra otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadi diyor. Ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok.

Hocam iki ramde ayni RAM uyuşmazlığı olmaması gerek
Fark etmiyor o. Özellikleri aynı olsa da bazen üretici firma ve farklı üretim bantlarındaki Ram'ler hatta aynı üretim bandından çıkan ikili ramlerde bile uyuşmazlık olabiliyor.

Nereden bakabilirim?
Normalde bilgisayarınız açılırken sol üst kısımda anakart modeli ile beraber yazıyordu. Ama sizde de öyle olduğunun garantisini veremem, eski bilgisayarlarda oluyordu sanırım. Bilgisayar açılmadan öğrenmek zor gibi. Eğer bilgisayarınız açılırken yazılar çıkıyorsa o kısımda ekran görüntüsü atabilirmisiniz? Ayrıca BIOS sürümüyle alakası yok gibi bence. Ayrıca anakart eski mi hocam? Yoksa yeni mi aldınız?

Normalde bilgisayarınız açılırken sol üst kısımda anakart modeli ile beraber yazıyordu. Ama sizde de öyle olduğunun garantisini veremem, eski bilgisayarlarda oluyordu sanırım. Bilgisayar açılmadan öğrenmek zor gibi. Eğer bilgisayarınız açılırken yazılar çıkıyorsa o kısımda ekran görüntüsü atabilir misiniz?

E7996IMS. 2HO Hocam bu olabilir mi?

Normalde bilgisayarınız açılırken sol üst kısımda anakart modeli ile beraber yazıyordu. Ama sizde de öyle olduğunun garantisini veremem, eski bilgisayarlarda oluyordu sanırım. Bilgisayar açılmadan öğrenmek zor gibi. Eğer bilgisayarınız açılırken yazılar çıkıyorsa o kısımda ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ayrıca BIOS sürümüyle alakası yok gibi bence. Ayrıca anakart eski mi hocam? Yoksa yeni mi aldınız?

Eski hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı