P poyrazyilmaz67 Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Merhaba, Trendyol'dan yeni RAM alıp taktım ama maalesef görüntü gelmiyor. PC açılıyor. Kablolarda da bir şey yok. Neden anlamadım. Cevap bekliyorum.
Merhaba, Trendyol'dan yeni RAM alıp taktım ama maalesef görüntü gelmiyor. PC açılıyor. Kablolarda da bir şey yok. Neden anlamadım. Cevap bekliyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Şubat 2021 #2 poyrazyilmaz67 dedi: Merhaba, Trendyol'dan yeni RAM alıp taktım ama maalesef görüntü gelmiyor. PC açılıyor. Kablolarda da bir şey yok. Neden anlamadım. Cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlayıp yeniden deneyin 2 adet RAM var ise tek tek takıp deneyin. Artı 0 Eksi
poyrazyilmaz67 dedi: Merhaba, Trendyol'dan yeni RAM alıp taktım ama maalesef görüntü gelmiyor. PC açılıyor. Kablolarda da bir şey yok. Neden anlamadım. Cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlayıp yeniden deneyin 2 adet RAM var ise tek tek takıp deneyin.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Başka bir RAM varsa uyumsuzluk olabilir bence vakit kaybetmeden iade edin. Artı 0 Eksi
KS KS P poyrazyilmaz67 Femtopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 merta0567 dedi: Başka bir RAM varsa uyumsuzluk olabilir bence vakit kaybetmeden iade edin. Genişletmek için tıkla... RAM'ler aynı model aynı CL değerinde sadece biri 4 GB diğer 2'si 2 GB. Eray Türkay dedi: BIOS sıfırlayıp yeniden deneyin 2 adet RAM var ise tek tek takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek tek takıp denedim RAM'ı taktım açılmadı PC. Artı 0 Eksi
merta0567 dedi: Başka bir RAM varsa uyumsuzluk olabilir bence vakit kaybetmeden iade edin. Genişletmek için tıkla... RAM'ler aynı model aynı CL değerinde sadece biri 4 GB diğer 2'si 2 GB. Eray Türkay dedi: BIOS sıfırlayıp yeniden deneyin 2 adet RAM var ise tek tek takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek tek takıp denedim RAM'ı taktım açılmadı PC.