Yeni Sahiplendiğim Kedim Karaca

Sosyal'de rahat dolaşamıyorum bunun yüzünden. :kedi:

PicsArt_11-26-03.54.47.jpg
 
Yavru sayılabilecek simsiyah bir kedi annem dışarıda yemek yerken kucağına gelmiş oturmuş. Annem de beni görüntülü arayıp kediyi gösterdi, çok tatlı eve getiriyorum dedi ve getirdi. Kedi yaklaşık 4-5 gündür bizde, henüz aylık ve dolayısıyla aşırı oyuncu. Hatta birisi onunla oyun oynamadığı zamanlar ağlıyor. 10+ senelik kedimi yaklaşık 2 ay önce kaybetmiştim, yeni kedi terapi gibi oldu. İsim olarak bu güzel kıza Karacayı uygun gördük bazen de Sakız diyoruz. :) Herkese hayvan sahiplenmeyi tavsiye ediyorum.

Eki Görüntüle 345560

Eki Görüntüle 345554

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim soy ismimi vermeyeydiniz iyiydi ama neyse:). Çok sevimli bir pisicik.
 
Ömrü uzun olsun. Buda bizim kerata 😊
IMG-20181126-WA0006.jpg

Eyvah kedi deme bana :) Burdaki 7 aylık ve maalesef canı çiftleşmek istiyor. Bugün sürekli onla uğraştım. İşsizliğin de verdiği rahatlıkla takıldık öyle evde :) Arada bir ıslatıyorum kafası tüylerinde olsun diye. Yoksa ötüp duruyor.

Yaklaşık 7 aydır bende de bir kedi var. Aşı falan yaptırmadım ne olacağını da hiç bilmiyorum. Kedilere ve tüylere alerjim var mı onu da bilmiyorum. Tüyler solunum yollarında sıkıntı yaratır mı onun hakkında da pek bir fikrim yok. Yapabilidğim tek şey veteriner ile görüşmek olmuştu durumu. Eve aldığım bir dişi kedi hamileydi. Su ve mama veririm diye içeri aldım ve o gece 3 yavru doğurdu. Ben de dışarı atamadım. Bir süre annesi zor da olsa emzirdi. Sonra ben anneyi dışarı bırakmak zorunda kaldım ve 3 yavruya baktım. Veteriner önerisiyle iç parazitler için şurup gibi bir şeyi 3 gün aynı saatlerde kedilere şırınga ile verdim. Sonra da pire için damla ile pirelerden kurtardım. Neyseki 2 tanesini sahiplendirdim. Ben normalde pek sevmem kedi ama yine de arada iyi oluyor :) Bir tanesi halen benimle atamıyorum da başkasına veremiyorum da. Arada kaldım öyle. Ama dediğim artık olgunlaştı iyice ve çiftleşmek istiyor maalesef.
Aşısını yaptırmanı öneririm.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı