Çözüldü Yeni sınıfı geçme şartları sadece 9.sınıflar için mi yoksa bütün liseyi mi kapsıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Protkan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Bildiğiniz üzere Lise'de sınıf geçme şartları zorlaştırıldı ve artık 50 ortalama yetmiyor. Bazıları bunun sadece 9.sınıflar için olduğunu savunurken bazıları (bizim birkaç hoca da dahil) ise bütün liseliler için geçerli olduğu. Biraz araştırma yaptım ve MEB'in kendi sitesinde şöyle bir açıklamaya denk geldim;
Bu site içeriğinde şöyle bir cümle yazıyor;
"Bu uygulama, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Bu kapsamda bu yıl liseye başlayan 9'uncu sınıf öğrencilerine yeni yönetmelik hükümleri uygulanacak, diğer sınıflar için eski uygulama sürecek."
Ancak buna rağmen ikilemde kaldığım için konu açmak istedim.

Çözüm
Cevap konuda saklı. Kademeli olarak uygulanacak demek 9. sınıflarda başlayıp, ondan sonraki sınıflar için geçerli olacak demek.

Yani, bu senenin 10, 11 ve 12. sınıfları için geçerli değil.
Cevap konuda saklı. Kademeli olarak uygulanacak demek 9. sınıflarda başlayıp, ondan sonraki sınıflar için geçerli olacak demek.

Yani, bu senenin 10, 11 ve 12. sınıfları için geçerli değil.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı