Yeni sistem çok ısınma yapıyor yeni fan mı almalıyım, yeni bir kasa mı?

Sistem özelliklerim RX 570 Ryzen 5 2600 DDR4 3200 MHz 8 GB RAM ASUS Prime A320 ama kasam 2006'dan kalma ve ekstra fanım yok sadece işlemci ve ekran kartının fanı var.

Kasayı.

Şu an sıvı soğutma için bütçe ayıramam kasamda Casper'in çok eski modeli Windows vista ile kullanılmıştı.

Hocam islemciniz çok ucuza bir kule tipi soğutma önerebilirim Snowman T6 Ultra Rainbow 200 TL'ye satılıyor ben bunu kullanıyorum Ryzen 5 3600X ile 1.3v 4.2 GHz'de çalışıyor 55-60 derece arası tutuyor tabii bunu almadan önce en azından bir tahliye fanı olan kasa almalısınız.

Kasayı.

Hocam islemciniz çok ucuza bir kule tipi soğutma önerebilirim Snowman T6 Ultra Rainbow 200 TL'ye satılıyor ben bunu kullanıyorum Ryzen 5 3600X ile 1.3v 4.2 GHz'de çalışıyor 55-60 derece arası tutuyor tabii bunu almadan önce en azından bir tahliye fanı olan kasa almalısın
Kasayı.

Hocam islemciniz çok ucuza bir kule tipi soğutma önerebilirim Snowman T6 Ultra Rainbow 200 TL'ye satılıyor ben bunu kullanıyorum Ryzen 5 3600X ile 1.3v 4.2 GHz'de çalışıyor 55-60 derece arası tutuyor tabii bunu almadan önce en azından bir tahliye fanı olan kasa almalısınız.
kasamın modelini bilmiyorum çok eski ve dandik bir kasa anakartı zor sığdırdım tek bildiğim bu (2006)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı