Yeni sistem kurulumunda kablo karmaşası var

hofffff

Hectopat
Selamlar, PC parçalarını taktım. Yarı tüm kabloları da taktım diyebiliriz. Ama yanlış taktıysam ve elektriğe takınca bozulursa diye çok korkuyorum.
Kontrol eder misiniz, bir hata var mı?
Birlikte bitirelim.
Bir sürü kablo arttı ve nereye takacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20251207001603.jpg
    IMG20251207001603.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG20251207001612.jpg
    IMG20251207001612.jpg
    249,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, PC parçalarını taktım. Yarı tüm kabloları da taktım diyebiliriz. Ama yanlış taktıysam ve elektriğe takınca bozulursa diye çok korkuyorum.
Kontrol eder misiniz, bir hata var mı?
Birlikte bitirelim.
Bir sürü kablo arttı ve nereye takacağımı bilmiyorum.
Resimleri daha net çekebilir misiniz? Pek anlaşılmıyor.

Pci-E ekran kartı güç kablosu takılı değil.

Resimleri daha net çekebilir misiniz? Pek anlaşılmıyor.

PCI-e ekran kartı güç kablosu takılı değil.

Hocam bunu taktım sonrasında fişe taktıgımda hiç ses gelmiyor sadece fan işikları çok az yanıyor kendi kendine
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bağlantılarda bir sorun göremedim. Kasanın bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? (Kasanın power düğmesinin kablosu gibi.)

Ben bağlantılarda bir sorun göremedim. Kasanın bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? (kasanın Power düğmesinin kablosu gibi.)

Hocam videodan bakarak yapmıştım. Fişi takar takmaz fan işikları yanıyor ya çözemedim.

Ben bağlantılarda bir sorun göremedim. Kasanın bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? (kasanın Power düğmesinin kablosu gibi.)

Hocam PC çalışıyor ama ekran kartı fanı dönmüyor görüntü gelmiyor DP'de denedim HDMI de. RAM çıkartip geri taktım slot değiştirdim. Fanları da yanlış yere mi takiyorum anlamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı