Taner snn Hectopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2017 #1 Yeni sistem toplayacağım fakat topladıktan sonra BIOS ayarlarını yapmayı bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Sürücüleri de Windows 10 Update kendisi yüklüyormuş, doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2017
Yeni sistem toplayacağım fakat topladıktan sonra BIOS ayarlarını yapmayı bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Sürücüleri de Windows 10 Update kendisi yüklüyormuş, doğru mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Haziran 2017 #2 Boot Mode ayarını UEFI yapıp F10 ile kaydettikten sonra UEFI Windows 10 kurabilirsiniz: UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Windows 10 sürücüleri kendi kuruyor zaten. Kuramadığı için de Donanım Kimliği ile konu açmanız yeterli.
Boot Mode ayarını UEFI yapıp F10 ile kaydettikten sonra UEFI Windows 10 kurabilirsiniz: UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Windows 10 sürücüleri kendi kuruyor zaten. Kuramadığı için de Donanım Kimliği ile konu açmanız yeterli.