Yeni sistemde BIOS'a girilmiyor

485659

Hectopat
Benim HDD de MBR Windows ISO'yu yazdırdım yani BIOS legacy olabilir. O yüzden BIOS sistem başlatılınca görmüyor olabilir. Şimdi gbr ISO yazdırdım Windows 11 nasıl formatlayacağım BIOS'a girilmiyor?

Anakart H410M-H

Dosya Ekleri

• IMG_20231215_170521.jpg
    IMG_20231215_170521.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim HDD de MBR Windows ISO'yu yazdırdım yani BIOS legacy olabilir. O yüzden BIOS sistem başlatılınca görmüyor olabilir. Şimdi gbr ISO yazdırdım Windows 11 nasıl formatlayacağım BIOS'a girilmiyor?
BIOS pilini çıkartıp 1-2 dakika bekleyin. Sonrasında tekrar takıp normal BIOS'a girmeyi deneyin.

Denedim olmadı ama 10 saniye bekledim. Benim dediğim olabilir mi?
"Shift" Tuşuna basılı tutarken yeniden başlat seçeneğini seçin.(Garantiye almak için "yeniden başlatılıyor" yazısı kaybolasıya kadar basılı tutabilirsiniz.) Çıkan ekranda "UEFI donanım ayarları" seçeneği bulunuyor mu?

"Shift" tuşuna basılı tutarken yeniden başlat seçeneğini seçin.(garantiye almak için "yeniden başlatılıyor" yazısı kaybolasıya kadar basılı tutabilirsiniz.) Çıkan ekranda "UEFI donanım ayarları" seçeneği bulunuyor mu?

Bulunmuyor hocam HDD var onda da MBR ile ISO yazdırdım kendim. Monitör VGA bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı