S squexy0 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Yeni bilgisayarda Bluetooth bağlanılamadı diye hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2023
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 25 Ağustos 2023 #2 Bağlanmaya çalıştığınız cihazı eşleştirme moduna aldınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS S squexy0 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 Shinya Kogami dedi: Bağlanmaya çalıştığınız cihazı eşleştirme moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayarda direkt bluetooth gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Bağlanmaya çalıştığınız cihazı eşleştirme moduna aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bilgisayarda direkt bluetooth gözükmüyor.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 25 Ağustos 2023 #4 squexy0 dedi: Hocam benim bilgisayarda direkt Bluetooth gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü yüklemeyi deneyin. Cihaz laptop mu? Artı 0 Eksi
squexy0 dedi: Hocam benim bilgisayarda direkt Bluetooth gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü yüklemeyi deneyin. Cihaz laptop mu?
KS KS S squexy0 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 Shinya Kogami dedi: Sürücüyü yüklemeyi deneyin. Cihaz laptop mu? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü ve sürücüyü anakartın sitesinden mi indirmem gerek ? Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Sürücüyü yüklemeyi deneyin. Cihaz laptop mu? Genişletmek için tıkla... Hayır masaüstü ve sürücüyü anakartın sitesinden mi indirmem gerek ?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 25 Ağustos 2023 #6 squexy0 dedi: Hayır masaüstü ve sürücüyü anakartın sitesinden mi indirmem gerek? Genişletmek için tıkla... Anakartın web sitesinde paylaşılmışsa indirebilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak üreticinin web sitesine de bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
squexy0 dedi: Hayır masaüstü ve sürücüyü anakartın sitesinden mi indirmem gerek? Genişletmek için tıkla... Anakartın web sitesinde paylaşılmışsa indirebilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak üreticinin web sitesine de bakabilirsiniz.
KS KS S squexy0 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 Shinya Kogami dedi: Anakartın web sitesinde paylaşılmışsa indirebilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak üreticinin web sitesine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burdaki sürücülerden hangisini indirmem gerek ? Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Anakartın web sitesinde paylaşılmışsa indirebilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak üreticinin web sitesine de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burdaki sürücülerden hangisini indirmem gerek ?