Yeni sistemde fare takılması

kambaratam

Hectopat
Daha fazla  
Dün bir sitem topladım.
  • ASUS B450m-a
  • Ryzen 7 2700
  • 1060 Gaming X 3 GB
  • 8 GB RAM
  • HDD yok, 120 GB SSD var.
Sistemle alakalı şöyle bir sorunum var,
Windows kurdum ekran kartı sürücüsünü kurdum. Fare uygulamalar da uygulamalar çalışırken takılıyor fare tekliyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununun fare ile alakalı olup olmadığını biliyor musun? Farklı fare ile denedin mi? Bunlardan kaynaklı değil ise ekran kartını cpu-z programında görebiliyor musun? Sürücülerden kaynaklı olabilir

Sorununun fare ile alakalı olup olmadığını biliyor musun? Farklı fare ile denedin mi? Bunlardan kaynaklı değil ise ekran kartını cpu-z programında görebiliyor musun? Sürücülerden kaynaklı olabilir
evet sistem yük altına girdin mi yük dediğim de tarayıcıda yeni sekme yeni uygulama felan o zaman bayağı bir frame olarak düşüyor. sürücülerini kurup güncelledim de. Chipset sürücüsünü de aynı şekilde
Fare kablolu mu kablosuz mu?
Kablosuz fare
Hdmi to vga conventrer kullanıyorum onun yüzünden takılma oluyor olabilir mi 🤔

Son düzenleme:
Ben yazamadan arkadaş yazmış. Aynı sorunu ben yaşadım. 10 bin harca mouse takılsın. Araştırmalar ve paylaşımlar sonucu meğerse altındaki ahşap masa yüzünden ve diğer manyetik eşyalar yüzünden arada bir sinyal kesilmesi oluyormuş. Kabloluya geçtim. Sorun kökten çözüldü.

Sorununuz çözüldü mü?
Ben yazamadan arkadaş yazmış. Aynı sorunu ben yaşadım. 10 bin harca mouse takılsın. Araştırmalar ve paylaşımlar sonucu meğerse altındaki ahşap masa yüzünden ve diğer manyetik eşyalar yüzünden arada bir sinyal kesilmesi oluyormuş. Kabloluya geçtim. Sorun kökten çözüldü.
Kablolu fare almaya zamanım olmadı daha kablosuz ile takılıyor arada. Bir kaç gün içerisin de kablolu fare alıp deneyeceğim ve sonucunu kesinlikle sizlerle paylaşacağım 😊😊 birde ben hdmi to vga kullanıyorum onunda bir etkisi olabilir mi acaba diye de aklımdan geçmiyor değil. Vatan bilgisayar da toplattım sorunu orada arkadaşım var ona söyledim hdmi to vga dan da olabilir kanka dedi 🤔🤔 sizce bir aslı varmıdır?

Kablolu fare almaya zamanım olmadı daha kablosuz ile takılıyor arada. Bir kaç gün içerisin de kablolu fare alıp deneyeceğim ve sonucunu kesinlikle sizlerle paylaşacağım 😊😊 birde ben hdmi to vga kullanıyorum onunda bir etkisi olabilir mi acaba diye de aklımdan geçmiyor değil. Vatan bilgisayar da toplattım sorunu orada arkadaşım var ona söyledim hdmi to vga dan da olabilir kanka dedi 🤔🤔 sizce bir aslı varmıdır?
Hocam eski sistemim 1060, i5 7400 ve 8 gb ram’a sahipti.

HDMI to VGA kullanıyordum ben de, PUBG’de mouse takılmaları yaşıyordum Rival 110 mouse kullanıyordum yazılımını kapatınca donmalar geçiyordu.

Ramden olabilir belki de. (Emin değilim)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı