Yeni sistemde HDMI to VGA ile görüntü gelmiyor

GGRAVE

Kilopat
Yeni bir sistem topladım ve bütçem maalesef ki monitöre yetmedi dönüştürücü ile kullanıyım monitör alana kadar idare etsin diye HDMI to VGA aktif bir dönüştürücü aldım eski bilgisayarımdan. Windows'un kendi sitesinden deneme ürünü olarak verdiği Windows 10 64 Bit kurulumu yapmak istedim montajı her şeyi tam eksik bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Dönüştürücüyü ekran kartıma takıp bağladım monitöre ama bir türlü görüntü alamadım. Bu arada Windows'u eski ekran kartımı takıp kurdum eski ekran kartımı takınca sıkıntısız çalışıyor sistem ve son olarak dönüştürücü ile eski ekran kartımdan sadece bir kere görüntü aldım onu da driver kurulumu sonrasında aldım ama tekrar denediğimde yine sonuç alamadım.

Anakart: ASRock B450m-hdv r4. 0

AMD Ryzen 2600

Gigabyte Windforce OC 1660 Ti

Adata 240GB SSD

PSU: highpower 500W 80+

ASUS vw192dr

Ekran kartımın driver'i yok bilgisayar da indirmeyi kendi sitesinden denedim ama başka ekran kartı olduğu için yüklemedi ayrıca TV'de denedim emin olmak için yine bir görüntü gelmedi maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın güç bağlantılarını yaptınız mı ?

Monitörünüzde DVI - D var hem VGA niye kullanıyorsunuz ?

Screenshot_20190404-185242.jpg

Maalesef DVI-D seçeneği benim monitörüm de yok.Ekran kartımın güç kablosunu da taktım fanları dönüyor bilgisayarı açınca,dönüştürücü ile bağlıyorum kartımı monitöre ama hiçbiri şey yok sadece no signal geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı