Yeni sistemde internet hızı artışı olur mu?

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar merhaba. 2008'de toplanmış ve şu an bayağı çöp, hatta ölü sayılabilecek bir sistemim var. Yeni bir sistem topladım ve birkaç gün sonra montajını halledip kullanmaya başlayacağım. MSI B450M PRO-VDH Plus 3466MHz(OC) Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX anakart var. Bu yeni sistem ethernet kablosundan gelen internet sinyalini eski sisteme göre daha verimli kullanır mı? Arada gözle görülür fark olur mu sizce?

Gözle görülür bir fark olmuyor. Kendimden biliyorum. Ama ethernet girişine ekstra özellikler ekleyerek hızlandırdıklarını söylüyorlar ama bana biraz fasfiso gibi geldi. Eski bilgisayarım eskiyde oda 2009 gibi toplanmıştı ama şuanki sistemimde değişiklik olmadı.

Hayır, internet için böyle bir limit söz konusu değil, verimlilik nedir yahu
Firmalar anakartlara bir sürü özellik eklediklerini söylüyorlar yok internet bağlantısında şu şu özellik yok dosya aktarımında şu şu hızlılık diye. Ben de pek anlamadığımdan dolayı sordum.

O LAN için geçerli genelde, olsa bile Türkiye'de o hızlara erişilemediği için bize yaramaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…