Yeni sistemde mavi ekran hatası

yusuf5400

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar.

Başlıkta yazdığım gibi 1 hafta önce sıfır PC topladım kurulumu yapılmış bir halde fakat 1 hafta içinde 2 kere mavi ekran verip hemen düzeliyor neden acaba ve çözümü nedir?

Sonra masaüstü'ne attığınız klasöre sağ tıklayıp "Arşive ekle" deyin.

Olur hocam. Bildirin. İyi geceler. :)
Sizede iyi geceler hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.😊

Sonra masaüstü'ne attığınız klasöre sağ tıklayıp "Arşive ekle" deyin.

Olur hocam. Bildirin. İyi geceler. :)
#turko35408 hocam kusura bakmayın geç oldu ama ben kendi kendime sorunun neden olduğunu anladım heralde.sorun şöyle oluyor.
pc uyku moduna alınca bütün parçaların ışığı sönüyor fakat ramin ışıkları sönmüyor sanırım ramlerle ilgili bir problem olabilirmi.

Son düzenleme:
Uyku modu'nda RAM'ler çalışır ve sistemi hazırda bekletir. Yani normal bir durum.
Hep uyku modundan sonra açılınca oluyor mavi ekran sonra yeniden başlıyor hemen.

Hep uyku modundan sonra açılınca oluyor mavi ekran sonra yeniden başlıyor hemen.
Hocam ben attım masaüstüne şimdi ne yapayım kusura bakmayın da bilmediğim için söylüyorum.

Hocam bu yazılımı çalıştırıp Mainboard kısmına bakın. Anakartın marka/modelini yazın.

Arama kutusuna Windows Bellek Tanılama yazıp RAM testi yapın ve sonuçları paylaşın.

Hocam bu yazılımı çalıştırıp Mainboard kısmına bakın. Anakartın marka/modelini yazın.

Arama kutusuna Windows Bellek Tanılama yazıp RAM testi yapın ve sonuçları paylaşın.

1728833980276.png

hagısıne basım hocam

hocam merhaba, geçen haftaki konuyla ilgili yeni bir konu açtım da. bakabilir misiniz?

Geri
Yukarı