Hocam yapamadım PC ye daha oturum bile açmadım oyuzdenmi acaba anlamadım.şimdi geç olduda yarın eğer müsait olursanız rahat kafayla baksam olurmu.
Sizede iyi geceler hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Sonra masaüstü'ne attığınız klasöre sağ tıklayıp "Arşive ekle" deyin.
Olur hocam. Bildirin. İyi geceler.
#turko35408 hocam kusura bakmayın geç oldu ama ben kendi kendime sorunun neden olduğunu anladım heralde.sorun şöyle oluyor.Sonra masaüstü'ne attığınız klasöre sağ tıklayıp "Arşive ekle" deyin.
Olur hocam. Bildirin. İyi geceler.
Hep uyku modundan sonra açılınca oluyor mavi ekran sonra yeniden başlıyor hemen.Uyku modu'nda RAM'ler çalışır ve sistemi hazırda bekletir. Yani normal bir durum.
Hocam ben attım masaüstüne şimdi ne yapayım kusura bakmayın da bilmediğim için söylüyorum.Hep uyku modundan sonra açılınca oluyor mavi ekran sonra yeniden başlıyor hemen.
Hocam bu yazılımı çalıştırıp Mainboard kısmına bakın. Anakartın marka/modelini yazın.
Arama kutusuna Windows Bellek Tanılama yazıp RAM testi yapın ve sonuçları paylaşın.
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
hocam merhaba, geçen haftaki konuyla ilgili yeni bir konu açtım da. bakabilir misiniz?Hocam bu yazılımı çalıştırıp Mainboard kısmına bakın. Anakartın marka/modelini yazın.
Arama kutusuna Windows Bellek Tanılama yazıp RAM testi yapın ve sonuçları paylaşın.
CPU-Z | Softwares | CPUID
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...www.cpuid.com
Hocam göremedim konuyu etiketleyin beni.hocam merhaba, geçen haftaki konuyla ilgili yeni bir konu açtım da. bakabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.