promising Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Hazır bir sistem aldım fakat bilgisayarın daha hızlı ve performans için yapmam gereken ayarlar nelerdir? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: ASUS 4060 Ti. İşlemci: Ryzen 7600. Anakart: ASUS B650M. 32 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2024
Arkadaşlar merhaba, Hazır bir sistem aldım fakat bilgisayarın daha hızlı ve performans için yapmam gereken ayarlar nelerdir? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: ASUS 4060 Ti. İşlemci: Ryzen 7600. Anakart: ASUS B650M. 32 GB RAM.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 promising dedi: Arkadaşlar merhaba, Hazır bir sistem aldım fakat bilgisayarın daha hızlı ve performans için yapmam gereken ayarlar nelerdir? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: ASUS 4060 Ti. İşlemci: Ryzen 7600. Anakart: ASUS B650M. 32 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İlk önce sürücüler kurulmalı ve güncellemeler kurulmalı ve bunun dışında istediğiniz gibi takılabilirsiniz
promising dedi: Arkadaşlar merhaba, Hazır bir sistem aldım fakat bilgisayarın daha hızlı ve performans için yapmam gereken ayarlar nelerdir? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: ASUS 4060 Ti. İşlemci: Ryzen 7600. Anakart: ASUS B650M. 32 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İlk önce sürücüler kurulmalı ve güncellemeler kurulmalı ve bunun dışında istediğiniz gibi takılabilirsiniz
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.327 Çözümler 1 Yer Ankara 9 Ekim 2024 #3 Driver'ları kurunuz, anakart, ekran kartı gibi önemli bileşenlerin Driver'ları ASUS'un sitesinden bulabilirsiniz. Ekran kartı için: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
Driver'ları kurunuz, anakart, ekran kartı gibi önemli bileşenlerin Driver'ları ASUS'un sitesinden bulabilirsiniz. Ekran kartı için: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
promising Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 Driverları kurdukdan sonra oyunlar için ekstra ayarlar gereklimidir?