Çözüldü Yeni SSD BIOS'ta gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ensssss

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston nv3 1tb
Anakart
MSI X570 tomahawk wifi
Yeni SSD aldım Kingston nv3. bu SSD'yi Windows yüklü. HDD var iken kullanabiliyorum D disk olarak görünüyor. Windows yükleme aracı ile Windows yükleyebiliyorum ama BIOS'da SSD'yi bulamıyorum ve SSD'den Windows açamıyorum içine Windows kursam bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Değişiklik yok maalesef.

SSD'yi diğer M.2 slotuna takıp dener misin?

Değişiklik yok ilk normal çalıştırmayı denedim açılmadı sonrasında yeniden Windows kurdum yine çalışmadı.

Özellikle @Einstein emeğine sağlık diğer arkadaşlar da sağ olsunlar sorunu şu şekilde çözdüm sebep nedir bilmem ama bende bilgisayarı kurtar diye seçenek çıktı sol altta Windows kurulum menüsünün ilk kısmında girdim gelişmiş ayarlar menüsü vardı sanırım oraya tıkladım orada sistemi UEFI'ye göre ayarlaya bastım ve Windows'u tekrar kurdum çalıştı.
Hocam kurulum USB sş varsa kurulum sırasında Shift+F10 yaıp CMD ekranı grkrcrk diskpart yazın ardından disk list 1 tane SSD varsa sel disk 0 yazın sonra clean en sonunda convert GPT yazıp PC'yi yeniden başlatın VR tekrar bakın

ISO dosyasını nereden indirdiniz?

Windows'un aleti ile ISO olarak indirdim.

Hocam kurulum USB sş varsa kurulum sırasında Shift+F10 yaıp CMD ekranı grkrcrk diskpart yazın ardından disk list 1 tane SSD varsa sel disk 0 yazın sonra clean en sonunda convert GPT yazıp PC'yi yeniden başlatın VR tekrar bakın.

Hocam yazdım ama sel disk komutu çalışmıyor.

Windows 10 var mıdır hocam.

Farklılık yok hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı