Çözüldü Yeni SSD takıldıktan sonra sistem sadece BIOS'ta açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Yeni SSD aldım taktım fakat bilgisayar sadece BIOS'ta açılıyor. Bu sorun nedir tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Al tak kullan değil onlar Windows kur ya da Windows'u eski HDD'den başlat.

İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım?

Anakartının boot tuşunu öğren bilgisayar açılırken o tuşa bas sonra kurulum USB'ni seç.

Çözüm
Kıymetli ustam,
Eğer SSD' yi aktif olarak işletim sistemine bağlı kullanmak istiyorsanız ilk etapta işletim sistemi kurmalısınız ki açılsın.

BIOS'a girip boot sırasından SSD'yi ikinci plana alın şimdilik sonra kurulum için flash bellek hazırlayın.

İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım?

Biliyorum da yazıyı okuyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 için USB flashın yoksa bu video yardımcı olacaktır.
Windows 10 kurulum flashın yoksa başka çözüm bilmiyorum başka bilgisayardan ya da internet kafelerden bu attığım vdieodaki işlemleri gerçekleştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…