Berkocuk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #1 Yeni SSD aldım taktım fakat bilgisayar sadece BIOS'ta açılıyor. Bu sorun nedir tam olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
Çözüm ALMACIK 16 Aralık 2021 Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Anakartının boot tuşunu öğren bilgisayar açılırken o tuşa bas sonra kurulum USB'ni seç.
Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Anakartının boot tuşunu öğren bilgisayar açılırken o tuşa bas sonra kurulum USB'ni seç.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 16 Aralık 2021 #2 Berkocuk dedi: Yeni SSD aldım taktım fakat bilgisayar sadece BIOS'ta açılıyor. Bu sorun nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında işletim sistemi kurulu mu? Eğer kurulu değilse o yüzden BIOS ekranında kalır. Artı 0 Eksi
Berkocuk dedi: Yeni SSD aldım taktım fakat bilgisayar sadece BIOS'ta açılıyor. Bu sorun nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında işletim sistemi kurulu mu? Eğer kurulu değilse o yüzden BIOS ekranında kalır.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 16 Aralık 2021 #3 Aldın, taktın iyi güzel de işletim sistemi kurdun mu? Artı 0 Eksi
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 Al tak kullan değil onlar Windows kur ya da Windows'u eski HDD'den başlat. Artı 0 Eksi
KS KS Berkocuk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 398 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #5 OyunPortal TaklaKing dedi: Bilgisayarında işletim sistemi kurulu mu? Eğer kurulu değilse o yüzden BIOS ekranında kalır. Genişletmek için tıkla... İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda REBOOT AND SELECT gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Kadirxds dedi: Al tak kullan değil onlar Windows kur ya da Windows'u eski HDD'den başlat. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da yazıyı okuyun. Artı 0 Eksi
OyunPortal TaklaKing dedi: Bilgisayarında işletim sistemi kurulu mu? Eğer kurulu değilse o yüzden BIOS ekranında kalır. Genişletmek için tıkla... İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda REBOOT AND SELECT gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Kadirxds dedi: Al tak kullan değil onlar Windows kur ya da Windows'u eski HDD'den başlat. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da yazıyı okuyun.
ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #6 Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Anakartının boot tuşunu öğren bilgisayar açılırken o tuşa bas sonra kurulum USB'ni seç. Artı 0 Eksi Çözüm
Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Anakartının boot tuşunu öğren bilgisayar açılırken o tuşa bas sonra kurulum USB'ni seç.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 16 Aralık 2021 #7 Kıymetli ustam, Eğer SSD' yi aktif olarak işletim sistemine bağlı kullanmak istiyorsanız ilk etapta işletim sistemi kurmalısınız ki açılsın. BIOS'a girip boot sırasından SSD'yi ikinci plana alın şimdilik sonra kurulum için flash bellek hazırlayın. Artı 0 Eksi
Kıymetli ustam, Eğer SSD' yi aktif olarak işletim sistemine bağlı kullanmak istiyorsanız ilk etapta işletim sistemi kurmalısınız ki açılsın. BIOS'a girip boot sırasından SSD'yi ikinci plana alın şimdilik sonra kurulum için flash bellek hazırlayın.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 16 Aralık 2021 #8 Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Biliyorum da yazıyı okuyun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 için USB flashın yoksa bu video yardımcı olacaktır. Windows 10 kurulum flashın yoksa başka çözüm bilmiyorum başka bilgisayardan ya da internet kafelerden bu attığım vdieodaki işlemleri gerçekleştirebilirsin Artı 0 Eksi
Berkocuk dedi: İlk SSD aldoğımda direkt siyah bir ekranda reboot and select gibi yazılar yazıyordu ama şimdi direkt BIOS'a atıyor o yüzden nasıl kuracağım? Biliyorum da yazıyı okuyun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 için USB flashın yoksa bu video yardımcı olacaktır. Windows 10 kurulum flashın yoksa başka çözüm bilmiyorum başka bilgisayardan ya da internet kafelerden bu attığım vdieodaki işlemleri gerçekleştirebilirsin