Yeni SSD Windows 10 etkinleştirme

ahmetkurumlu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Lenovo Legion Y520 notebook var bende. 1 TB HDD takılı olarak geldi. İçerisinde Windows 10 Home kurulu olarak geldi OEM lisans var. Samsung 970 EVO Plus 250 GB'lık SSD alacağım. Microsoft’u aradım bilgisayara uzaktan bağlanıp komut sisteminde bir şeyler yazdı sonra ürün anahtarımı buldu o bulduğu anahtarla SSD'ye UEFI Windows 10 Home kurarak etkinleştirebilir miyim yoksa disk klonlama mı yapayım temiz kurulum yapmayı istiyorum. Etkinleştirme konusunda sıkıntı olur mu ayarlarda etkinleştirme kısmında dijital microsoft hesabı ile etkinleştirildi yazıyor şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Microsoft hesabıyla Windows 10 kullanıyorsanız, SSD'yi taktıktan sonra aynı hesapla giriş yaptığınız takdirde lisans kaybolmaz. Microsoft hesabına bile gerek yok. Lisans SSD takarak kaybolmaz, merak etmeyin.
Bende W8 orijinal vardı, yeni bilgisayar topladım aynı Microsoft hesabını kullanıyorum ama bunda etkin değil Windows ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı