Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleştirmelisiniz. İşte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
@saygısızlık yapma arkadaşın sorunu olursa zaten buradan yardım isteyebilir. Ben genel bir rehber attım. Konu çözüldükten sonra tepki göstermen gereksiz bence.
@saygısızlık yapma arkadaşın sorunu olursa zaten buradan yardım isteyebilir. Ben genel bir rehber attım. Konu çözüldükten sonra tepki göstermen gereksiz bence.
Tepki değil hocam. Ben arkadaşa yardımcı olduğumu düşünüyorum. İlerde bir gün kendi rufusla format atsa kendisi UEFI sanırım çünkü yazdirinca hata vermemiş,başka bilgisayara format atsa rufustan GPT seçer biostan hata alır kuramaz windowsu. bence arkadaşa önemli bir bilgi oldu ileride ise yarıya bilir.
Tepki değil hocam. Ben arkadaşa yardımcı olduğumu düşünüyorum. İleride bir gün kendi Rufus'la format atsa kendisi UEFI sanırım çünkü yazdirinca hata vermemiş, başka bilgisayara format atsa Rufus'tan GPT seçer BIOS'tan hata alır kuramaz Windows'u. Bence arkadaşa önemli bir bilgi oldu ileride ise yarıyabilir.