Yeni SSD'ye Windows kurulduktan sonra eski diskteki Windows silinmedi

revilationer1

Decapat
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda SSD'de Windows 11 kuruluydu, M.2 SSD aldım, yeni. Ondan dolayı flashla boot edip formatladım. Formatlarken eski diski sadece biçimlendirdim, diğer kısımlarını silmedim .sonrasında M.2'ye kurulum yaptırdım. Bugün bilgisayar durup dururken mavi ekran verdi, BIOS'tan yükleme seçeneklerinde sanki boot device eski SSD cihazımmış gibi gözüküyor ama eski SSD boş. Sadece ismi gözüküyor First Boot Option = 120GB SanDisk şeklinde.
Disk Yönetiminden baktığım zaman eski (DISK3) diskimde kurtarma bölümleri falan oluşturulmuş ama yeni M.2 SSD (Disk4) tek parça duruyor.
Burada bir hata sıkıntı mevcut mu? Nasıl düzeltebilirim?

1639149831104.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberi uygulayıp Boot Manager'i taşıyabilirsiniz.

Rehberi uygulayıp boot Manager'i taşıyabilirsiniz.

Hocam ben bilgisayarı kullanabiliyorum, direk CMD'den adımları uygulayabilir miyim?

1639153569679.png

Fail veriyor. Tam anlamadıgım kısım, benim EFI ve kurtarma bölümlerim G: Diskinde ama komutlarda G: Diskini hiç kullanmıyoruz. C'de Windows'un kurulu olduğu sürücüden mi çekiyor bu dosyaları?
---------
Yönetici olarak çalıştırmadığım içinmiş. Sonra tekrar yaptım okey verdi ama disk yönetiminde bir şey değişmediydi. 120 GB SSD'yi çıkartıp yeniden başlattım sıkıntısız açıldı.
1. görsel - 120GB SSD takılı değilken.

Screenshot_1.png

2. görsel - 120 GB SSD taktığım zaman.

1639154754839.png

Halen daha 120GB SSD içerisinde EFI-kurtarma gibi bölümler var. Bunları silebilir miyim? Temiz bir şekilde M.2'de kurulu olmasını istiyorum Windows'un. Sil ya da silme mesajı gelene kadar dokunmayacağım şu an sorunsuz çalışıyor PC.

Dosya Ekleri

• 1639153441924.png
    1639153441924.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı