Yeni SSD'ye Windows kurulmuyor

Hocam F8 menusu olmadan da bootlayabilirsiniz BIOS içinden boot menusunden HDD sıralamasına önyükleme yaptığınız flashı alın sonra kurun. Buyuk ıhtımal flashın markasından dolayı kaynaklanıyor.
Deniyorum hemen
Hocam F8 menusu olmadan da bootlayabilirsiniz BIOS içinden boot menusunden HDD sıralamasına önyükleme yaptığınız flashı alın sonra kurun. Buyuk ıhtımal flashın markasından dolayı kaynaklanıyor

Hocam F8 menusu olmadan da bootlayabilirsiniz BIOS içinden boot menusunden HDD sıralamasına önyükleme yaptığınız flashı alın sonra kurun. Buyuk ıhtımal flashın markasından dolayı kaynaklanıyor.
Hocam HDD sırasını nasıl değiştireceğim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217-012358.jpg
    Screenshot_20241217-012358.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 20
'Boot option prioritles' seçeneğine gelip 1. sıraya USB'yı alıyorsunuz hocam.
Hocam oraya tıklıyamıyorum.

'Boot option prioritles' seçeneğine gelip 1. sıraya USB'yı alıyorsunuz hocam.
Ben diyorum ki eski ssdyi takıp tekrar flash kurulumunu yapayım. Belki onda sorun vardır.

Hocam oraya tıklıyamıyorum.

Ben diyorum ki eski ssdyi takıp tekrar flash kurulumunu yapayım. Belki onda sorun vardır.
Hocam hepinize çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz. Flashı tekrar sıfırladım ve ISO kurulumu yaptım. Herşey sorunsuz ilerledi. İlk kurulum yaparken hata yapmış olabilirim. ya da arkadaşın dediği gibi yeni flash oluğu için en başta tanımamış olabilir. Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217-012358.jpg
    Screenshot_20241217-012358.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20241217-020042.jpg
    Screenshot_20241217-020042.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri