Flame_ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #1 Şu an HDD kullanıyorum ama bir SSD aldım. Bu SSD'ye Windows'u temiz bir şekilde kurmak istiyorum. Bunu programsız bir şekilde nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2018
Şu an HDD kullanıyorum ama bir SSD aldım. Bu SSD'ye Windows'u temiz bir şekilde kurmak istiyorum. Bunu programsız bir şekilde nasıl yapabilirim?
Phenoxy Ethanol Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 4 Temmuz 2018 #2 Flame_ dedi: Şu an HDD kullanıyorum ama bir SSD aldım. Bu SSD'ye Windows'u temiz bir şekilde kurmak istiyorum. Bunu programsız bir şekilde nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam direk "boot" üzerinden kurdum ben.
Flame_ dedi: Şu an HDD kullanıyorum ama bir SSD aldım. Bu SSD'ye Windows'u temiz bir şekilde kurmak istiyorum. Bunu programsız bir şekilde nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam direk "boot" üzerinden kurdum ben.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
denev Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #4 Alt linkte detaylı şekilde bulabilirsin. Disk Klonlama ile SSD'ye Geçiş - Technopat
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #5 SSD'yi takıp bilgisayarı açdığınız zaman Reboot and Select proper Boot device hatasını alacaksınız. Bunun sebebi diskin içerisinde herhangi bir işletim sisteminin olmaması İşletim sistemini Rufus ile USB belleğe yazarak kurulum adımlarına geçebilirsiniz Son düzenleme: 4 Temmuz 2018
SSD'yi takıp bilgisayarı açdığınız zaman Reboot and Select proper Boot device hatasını alacaksınız. Bunun sebebi diskin içerisinde herhangi bir işletim sisteminin olmaması İşletim sistemini Rufus ile USB belleğe yazarak kurulum adımlarına geçebilirsiniz
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 4 Temmuz 2018 #6 denev dedi: Disk Klonlama ile SSD'ye Geçiş - Technopat Genişletmek için tıkla... Arkadaş temiz kurulum yapmak istemiş. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
denev dedi: Disk Klonlama ile SSD'ye Geçiş - Technopat Genişletmek için tıkla... Arkadaş temiz kurulum yapmak istemiş. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
Flame_ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #7 Hayır ama HDD de şuan windows var
Flame_ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2018 #8 HDD deki windows'u nasıl sileceğim?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 4 Temmuz 2018 #9 @Flame_ Windows yükleme esnasında, SSD'ye yüklemeden önce HDD'ye tıklayıp biçimlendireceksin. Rehberdeki videoda görebilirsin.
@Flame_ Windows yükleme esnasında, SSD'ye yüklemeden önce HDD'ye tıklayıp biçimlendireceksin. Rehberdeki videoda görebilirsin.
Phenoxy Ethanol Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 72 5 Temmuz 2018 #10 Kurulum sırasında diskini silebilirsin ve daha sonra SSD'ne kurabilirisin.