Yeni takılan 2. SSD nasıl sıfırlanır?

mr3

Centipat
Daha fazla  
Yeni taktım ve içinde 50 GB dosya var bu dosya gerekli mi bilmiyorum. Gerek yoksa nasıl sıfırlayabilirim çünkü sıfırlamaya çalışınca Windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor diye bir uyarı çıkıyor. Ne yapmam lazım?

Bilgisayarin icindeki slota taktin degil mi? Daha spesifik olursan sevinirim.

Bilgisayar yönetimi>depolama>disk yönetimi.
Bu güzergahtan ilerleyerek disklerin bulunduğu bölümü açın yeni taktığınız diskin bölümlerini silin eğer yapmanız gerekiyorsa biçimlendirin ve yeni birim oluşturun.

Yeni, sıfır SSD aldıysan ve içine hiçbir kurulum yapmadıysan dolu olmaz. Ya içine sen bir şey kurmuşsundur ya da eski SSD nin depolaması ile karıştırıyorsun. 3.ihitimal aldığın üründe bir sorun var.

İçinde Windows kurulu olsa bile bunu senin yapman gerekir yeni alınmış bir SSD Windows kurulu gelmez.
@emirhankync yanılıyor muyum bu konuda?

Yeni, sıfır SSD aldıysan ve içine hiçbir kurulum yapmadıysan dolu olmaz. Ya içine sen bir şey kurmuşsundur ya da eski SSD'nin depolaması ile karıştırıyorsun. 3.ihitimal aldığın üründe bir sorun var.

İçinde Windows kurulu olsa bile bunu senin yapman gerekir yeni alınmış bir SSD Windows kurulu gelmez.
@emirhankync yanılıyor muyum bu konuda?

Yeni SSD'nin icinde herhangi bir şey olmaz ki. Windows'u kendin mi kurdun?

Şöyle oldu aslında ben bilgisayarcıya götürdüm ve sadece tak dedim o da SSD'yi sıfırlıyor muyuz dedi takmadan önce. Ben de gerek yok yeni dedim. Sonra bana sıfırlasan daha iyi olurdu boşuna yer kaplıyor içinde dedi istersen biçimlendirden yapabilirsin dedi. Şimdi sıfırlasam kullanabilir miyim sadece 512 GB ı 1 TB yapmak istiyorum.

Geri
Yukarı