Yeni takılan SSD'yi resetleme işlemi nasıl yapılır?

selimpk

Centipat
Daha fazla  
Sıfır bir kasa aldım SSD'siz şekilde. SSD'yi de yeni sipariş ettim SSD'yi taktım bilgisayar açılmıyor. Aldığım kişiye sordum SSD'yi yeni taktın resetlemeden açılmaz dedi. Ne yapmalıyım? Boot kısmında Windows Boot Manager çıkmıyor.
İşlemci: A520M k v2.

Sıfır bir kasa aldım SSD'siz şekilde. SSD'yi de yeni sipariş ettim SSD'yi taktım bilgisayar açılmıyor. Aldığım kişiye sordum SSD'yi yeni taktın resetlemeden açılmaz dedi. Ne yapmalıyım? Boot kısmında Windows Boot Manager çıkmıyor.
Sıfır SSD'den Windows Boot Manager çıkmaması normal değil mi? İçi boş çünkü.

Windows kurulumu yapman lazım yoksa nasıl kullanacaksın?

Sıfır SSD'den Windows Boot Manager çıkmaması normal değil mi? İçi boş çünkü.

Windows kurulumu yapman lazım yoksa nasıl kullanacaksın?

Önce SSD'yi resetlemen sonra Windows kurman lazım diyor aldığım kişi ben mi yanlış anladım yoksa adım adım ne yapmam gerek.

Önce SSD'yi resetlemen sonra Windows kurman lazım diyor aldığım kişi ben mi yanlış anladım yoksa adım adım ne yapmam gerek.

Bilgisayar BIOS ekranında.

@selimpk SSD resetleme. 2. El gönderilmişse 2. Ürünün kanıtı silinmek istenirdir.

USB'ye Windows kurup SSD'nin kendi yazılımıyla SMART verilerini kontrol et bir gariplik var mı diye veya konuya at incelensin.

Windows 11 kurulumu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@selimpk SSD resetleme 2. el gönderilmişse 2. ürünün kanıtı silinmek isteniyor olabilir. USB'ye Windows kurup SSD Smart verilerini kontrol et bir gariplik var mı diye veya konuya at incelensin.

Windows 11 kurulumu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB'ye Windows'u nasıl kurabilirim? Windows'un sitesinden indirip USB'ye atılınca oluyor mu başka şekilde mi oluyor.

2023 te üye olmuşsunuz. Sizin Technopat'ta biraz daha fazla takılmaya ihtiyacınız var.
Windows'u kurmak zor değil ama sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirseniz büyük bir adım olacak ve ömür boyu işinize yarar. Kolay gelsin..

2023'te üye olmuşsunuz. Sizin Technopat'ta biraz daha fazla takılmaya ihtiyacınız var.
Windows'u kurmak zor değil ama sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlayabilirseniz büyük bir adım olacak ve ömür boyu işinize yarar. Kolay gelsin.

Bilmemek ayıp değil hocam bu zamana kadar alıp da Windows yüklemedim bilmiyorum evet forumun amacı da burada devreye giriyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı