Yeni tanışılan kızın trip atması

Aynı okuldayız o yüzden kimseyle stresli durumda olmak istemiyorum. Kıza mesaj yazmazsam o da anlar galiba ve bir daha yazmaz. Ve gelmez yanıma olur biter sanırım ama yine trip atıp niye yazmadın, yazarsa ya da okulda yanıma gelirse ben de ona ,ben hiçbir şey yapmazken sen böyle trip atarsan ne yapmamı bekliyorsun diyeyim mi?
Muhatap bile olma, sürekli tersle. Klasik ergen ve ego patlaması yaşayan kız. Senle hemen hemen aynı durumdayız. Ben de muhatap olmak istemediğim kızla aynı sınıftayım. Ve takmıyorum bile.
 
Birkaç kez buluştum ve telefondan arada konuştuk. Aynı okuldayız. Bugün ilk defa yüz yüze derse katılmak için okula gittim. Orada sınıfımdaki arkadaşlarla kaynaştım gün boyu. Bu trip atan kız bana kantinde otururken camdan bak dedi o sıra arkadaşlarla oturuyordum baktım sonra gördüm dedim. O da fark ettim deyip güldü sonra bir şey yazmadım. Okuldan bir İngilizce kitap almıştım kapak fotosu komikti kıza attım biraz önce. Bana sesli mesajla "AAA, ben senin arkadaşın mıydım? Okulda gördüm seni, arkadaşların var diye gelemedim hani ya. Şimdi bana yazmana şaşırdım yaaaniii." dedi ve sesi tripten başka bir şey içermiyordu. Normal esprili bir şey değil yani. Sizce kıza ne deyim? Aslında yazasım da kalmadı ama ne kadar çevre o iyidir mi diyeyim? Böyle de trip atmazsın ki sanki sevgilimmiş gibi. Acaba hiç yazmayıp bağı koparsam mı? Çünkü bakar mısınız daha birkaç kez buluşmamıza rağmen böyle yapıyorsa ileride yakın arkadaş olsak her şeye trip atar galiba. Bu arada hoşlandığım kız için biraz önce konu açmıştım. O kızdan hoşlanıyorum ben. Bu kızı arkadaş olarak görüyorum. Böyle trip atması gıcık etti. Ben hoşlandığım kız 2-3 gün sonra bile aradığı zaman trip mi atarım? Bu kız da benden hoşlanıyorsa eğer neden trip atıyor? Hoşlanmıyorsa, arkadaş görüyorsa o zaman harbiden neden trip atıyor anlamadım.

İlgi istiyor. Yüz verme.
 
İyi o zaman teknolojiden anlamayan konu açmasın mesaj yazmasın sonra ne olacak bu forumun hali.

Anlamayan, bilmeyen bence de yazmasın, fena fikir değil. Özellikle teknik bilgiye ihtiyaç duyulan konuların çoğunda mesaj yazanların büyük bir kısmı konu hakkında bir şey bilmeden yazıyor.
 
Birkaç kez buluştum ve telefondan arada konuştuk. Aynı okuldayız. Bugün ilk defa yüz yüze derse katılmak için okula gittim. Orada sınıfımdaki arkadaşlarla kaynaştım gün boyu. Bu trip atan kız bana kantinde otururken camdan bak dedi o sıra arkadaşlarla oturuyordum baktım sonra gördüm dedim. O da fark ettim deyip güldü sonra bir şey yazmadım. Okuldan bir İngilizce kitap almıştım kapak fotosu komikti kıza attım biraz önce. Bana sesli mesajla "Aaa, ben senin arkadaşın mıydım? Okulda gördüm seni, arkadaşların var diye gelemedim hani ya. Şimdi bana yazmana şaşırdım yaaaniii." dedi ve sesi tripten başka bir şey içermiyordu. Normal esprili bir şey değil yani. Sizce kıza ne deyim? Aslında yazasım da kalmadı ama ne kadar çevre o iyidir mi diyeyim? Böyle de trip atmazsın ki sanki sevgilimmiş gibi. Acaba hiç yazmayıp bağı koparsam mı? Çünkü bakar mısınız daha birkaç kez buluşmamıza rağmen böyle yapıyorsa ileride yakın arkadaş olsak her şeye trip atar galiba. Bu arada hoşlandığım kız için biraz önce konu açmıştım. O kızdan hoşlanıyorum ben. Bu kızı arkadaş olarak görüyorum. Böyle trip atması gıcık etti. Ben hoşlandığım kız 2-3 gün sonra bile aradığı zaman trip mi atarım? Bu kız da benden hoşlanıyorsa eğer neden trip atıyor? Hoşlanmıyorsa, arkadaş görüyorsa o zaman harbiden neden trip atıyor anlamadım.
Sana bir tavsiye bir kelime dahi konuşma uzak dur sosyal mesafeni koru. Böyle tipleri bilirim eğer olur da sev olursanız bayağı can sıkar bu her şeye bozulur. Hele periyotlarında çekilmez bu hayatı zindan eder. Hiç bulaşma kanka sana kız mı yok bulursun.
 

Geri
Yukarı