Yeni taşınacağım eve hangi interneti bağlatmalıyım?

Kablonet müşteri hizmeti olarak çok iyidir aynı şekilde superonline’da her ikisinide farklı adreslerde denemiş biri olarak kesinlikle öneririm diğer servis sağlayıcılar müşteri hizmetleri konusunda sınıfta kalıyor ki her şeyden önemlisi zaten bu, problem illa ki yaşayacaksınız dolayısıyla muhatap bulmak önemli.

Hocam arkadaş yazmış TürkNet o bölgede iyiymiş sanırım TürkNet geçin ama arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetleri yok, önceki kullandığınız internette SO mış ve sorununuz yok gibi görünüyor. Fiyat sorun olmayacaksa geçin kullanın kafanız rahat etmiş olur hem, onun dışında KabloNet TT altyapısından veriyormuş ve Fiber ondada sorun olacağını sanmıyorum ama kendi ekiplerini mi yolluyorlar yoksa TT ekiplerini mi bilmiyorum kendi ekipleri ise sorun yok ama TT ekibi ise sizden önce kendi müşterilerini bazen hiç gelmedikleri oluyor bilginize.

Merhaba, ben Kayseri talasta bir eve taşınacağım ve altyapı sorgulattığım zaman aldığım sonuçları da aşağıya yazacağım. Sizden ricam hangi internet servisi tavsiye edersiniz, hangisinde ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğim tarzında bir bilgilendirme yapmanız olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum.

1-) Kablonet fiber - 100 Mbit - 179TL (Türk Telekom altyapısı kullanıyormuş bu hususta sıkıntı duyan/yaşayan varsa bilgilendirirse çok sevinirim)
2-) Superonline fiber - 100Mbit - 260TL.
3-) TurkNet fiber - 100Mbit - 169TL.

Sonradan ekleme: Comnet diye bir sağlayıcı buldum 1000MBIT 370TL diyor fikri/bilgisi olan var mıdır bu firmanın sunduğu hizmet konusunda?

Şöyle diyeyim hocam, Turkcell, Türk Telekom, TurkNet gibi markaları kullandım ve hız olarak TurkNet'den memnun kaldığımı söyleyebilirim fakat şans işi biraz çünkü müşteri hizmetleri o kadar iyi değil. Bana kalırsa Superonline da pahalı o yüzden Türk Telekom kullanabilirsiniz. Şu an yeni evimde altyapısı olduğu için Türk Telekom kullanıyorum ve ilk başta tereddütle almış olmama rağmen memnunum.

Süperonline altyapısıyla hizmet veriyormuş sanırım siz kullanıyor musunuz? Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz? Router kurulumunu kendimiz mi yapmamız gerekiyor?
Benim Türk Telekom altyapısı. Superonline'da nasıl hizmet veriyorlar bilmiyorum. Ama Telekom hizmeti iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı