Yeni taşınacağım eve hangi interneti bağlatmalıyım?

HYPNOSER

Megapat
Merhaba, ben Kayseri talasta bir eve taşınacağım ve altyapı sorgulattığım zaman aldığım sonuçları da aşağıya yazacağım. Sizden ricam hangi internet servisi tavsiye edersiniz, hangisinde ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğim tarzında bir bilgilendirme yapmanız olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum.

1-) Kablonet fiber - 100 Mbit - 179TL (Türk Telekom altyapısı kullanıyormuş bu hususta sıkıntı duyan/yaşayan varsa bilgilendirirse çok sevinirim)
2-) Superonline fiber - 100Mbit - 260TL.
3-) TurkNet fiber - 100Mbit - 169TL.

Sonradan ekleme: Comnet diye bir sağlayıcı buldum 1000mbit 370tl diyor fikri/bilgisi olan var mıdır bu firmanın sunduğu hizmet konusunda?

Son düzenleme:
Merhaba, ben Kayseri talasta bir eve taşınacağım ve altyapı sorgulattığım zaman aldığım sonuçları da aşağıya yazacağım. Sizden ricam hangi internet servisi tavsiye edersiniz, hangisinde ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğim tarzında bir bilgilendirme yapmanız olacak. Şimdiden teşekkür ediyorum.

1-) Kablonet fiber - 100 Mbit - 179TL (Türk Telekom altyapısı kullanıyormuş bu hususta sıkıntı duyan/yaşayan varsa bilgilendirirse çok sevinirim)
2-) Superonline fiber - 100Mbit - 260TL.
3-) TurkNet fiber - 100Mbit - 169TL.

Kayseri/Talas'ta yaşayan bir arkadaşım var. TurkNet kullanıyor. 14.5 MB'lara kadar download hızı alıyor Steam'de. Çok memnun. Kesinlikle öneririm.

Evimde TurkNet kullanıyorum binada fiber optik bağlantı var gayet memnunum hatta Türk Telekomdan sonra fazlasıyla memnunum tahhüt yok o an hat ne kadar internet veriyorsa o hızı alıyorum 50 ile 95 arasında şuan başka bi yerde yaşıyorum dondurma başvurusu yaptım yılda 6 ay dondurabiliyorsunuz modem güncellemesi dışında 3 yıldır internet kesintisi olması ping geçikmesi stabil kararlı neyseki listede Türk Telekom yok burada kotalı internet kullanıyordum yıl 2022 ve kablolu internet kotası 50GB! Şaka gibiydi şuan sınırsız ama faturası ve bağlantı kalitesi şaka gibi.

Senelerdir TurkNet kullanıyorum aşırı memnunum. Aynı sokakta oturduğumuz iki arkadaşıma önerdim, onlar hiç memnun kalmadı. Biraz şans işi sanırım.

Hocam fiyat sorun olmayacaksa Superonline tavsiye ederim. TurkNet kendi altyapısından mı 100 veriyor yoksa TT alt yapısından mı?
O yazmıyor da nereden bakabileceğimi söylerseniz bakayım hocam (kablonet tt altyapısıyla verdiğine göre türknet de öyle yapıyor olabilir diye düşünüyorum)

Kayseri/Talas'ta yaşayan bir arkadaşım var. TurkNet kullanıyor. 14.5 MB'lara kadar download hızı alıyor Steam'de. Çok memnun. Kesinlikle öneririm.
Bunu duyduğuma çok sevindim. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.

Diğer iki firmayı bilmiyorum ama TurkNet kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim TurkNet gerçekten çok hızlı ve yavaşlama sıkıntısı olmayan bir internet sunuyor ama herhangi bir arıza olduğunda geçmiş olsun kimseye ulaşamazsın haftalarca. Canlı desteğe bağlanamıyorsun hiçbir şekilde arıza kaydı bırakıyorsun ondada geri dönüşleri haftalarca sürüyor bare arayıp durumun ne olduğunu söyleseler o da yok.

Diğer iki firmayı bilmiyorum ama TurkNet kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim TurkNet gerçekten çok hızlı ve yavaşlama sıkıntısı olmayan bir internet sunuyor ama herhangi bir arıza olduğunda geçmiş olsun kimseye ulaşamazsın haftalarca. Canlı desteğe bağlanamıyorsun hiçbir şekilde arıza kaydı bırakıyorsun ondada geri dönüşleri haftalarca sürüyor bare arayıp durumun ne olduğunu söyleseler o da yok.
Doğru söylüyorsununuz bu da önemli bir husus, ben şu anki evimde süperonline kullanıyorum ve müşteri hizmetleri konusunda çok memnunum cidden. İnternet işinde mutlaka bir sıkıntı çıkıyor malum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı