Yeni telefonda depolamada "diğer" kısmı artıyor

Catflowers

Decapat
Katılım
22 Ocak 2022
Mesajlar
197
Çözümler
2
Merhaba iyi günler herkese, birkaç gün oldu telefonu satın alalı ve depolamada şunu fark ettim. Sürekli "diğer" bölümü artıyor ve silemiyorum.
Örnek olarak Play Store'dan bir oyun indirdim bu oyunla birlikte "diğer" bölümü de artıyor, fakat oyunu sildiğim zaman hiçbir azalma gözükmüyor. Bu diğer bölmesini nasıl silebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle telefonunuzun modelini belirtebilir misiniz?

Diğer bölümünde telefonda yer alan uygulamaların, fotoğrafların ve videoların önbellek dosyaları bulunur. Diğer bölümünde yer alan tüm içeriklerin hepsini maalesef silemeseniz de büyük oranda yer açmanız mümkün. Bunun için önce telefonunuzun Güvenlik uygulamasına girin. Daha sonrasında Temizlik ve Derin Temizlik denilen 2 farklı temizleme öğesi var. Bunlar sayesinde hangi uygulamanın ne kadar yer kapladığına bakabilir ve ona göre silmek istediklerinize karar verebilirsiniz.

Bu sayfa üzerinden temizlik yaptıktan sonra kullanmadığınız ya da bir daha hiç girmeyeceğiniz uygulamaları önbellekleriyle beraber telefonunuzdan tamamen kaldırın. Bu da işinize yarayacaktır.

Ekstra olarak telefonununuz Dosya Yöneticisi uygulamasını açın ve MIUI klasörünü bulun. Bu klasörün içerisinde debug_log adlı bir klasör daha olacak. Bu klasörün içerisinde işinize yaramayan klasörleri de silebilirsiniz ancak ne sildiğinize dikkat edin. Yanlış bir şey silerseniz sonrasında geri döndürmeniz zor olabilir.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı