Yeni topladığım sistem açılmıyor

SenyorNeo

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2017
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bugün yeni sistem topladım bir hevesle ve her şey hazırdı sadece montaj işlemleri kalmıştı, fakat hevesimi kursağımda bırakan bir durum meydana geldi. Her şeyi monte ettikten sonra işlemciyi yerine taktım, fan kısmını takmaya çalışırken ne olduysa bir türlü oturmadı her şeyi doğru takmıştım. Geri sökmeye karar verdim sökerken macun'dan dolayı işlemciyle beraber geldi ve dişleri yamuldu neyseki 4 saat uğraşmamın sonucunda düzelttim gibi fakat, görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor. İşlemci oturmuyor mu acaba, Bir de işlemci kilitini kapatmama rağmen işlemci elimle tuttuğum zaman bile yerinden çıkıyor sökerken'de kilidi kapalıydı nasıl geldi anlamadım, anakartın işlemci kilitinde bir sorun olabilir mi? Varsa ne yapacağım çünki bu yüzden işlemci pinleri yamuldu, ne yapacağımı cidden bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Anladığım kadarıyla işlemci sokette kilitliyken sökmüşsün ve bu sokete zarar verir tabi. Garanti kapsamına girer mi bilmiyorum fakat servise götür bir konuş derim.
 
Merhabalar bugün yeni sistem topladım bir hevesle ve her şey hazırdı sadece montaj işlemleri kalmıştı, fakat hevesimi kursağımda bırakan bir durum meydana geldi. Her şeyi monte ettikten sonra işlemciyi yerine taktım, fan kısmını takmaya çalışırken ne olduysa bir türlü oturmadı her şeyi doğru takmıştım. Geri sökmeye karar verdim sökerken Macun'dan dolayı işlemciyle beraber geldi ve dişleri yamuldu neyseki 4 saat uğraşmamın sonucunda düzelttim gibi fakat, görüntü gelmiyor fanlar çalışıyor. İşlemci oturmuyor mu acaba, bir de işlemci kilitini kapatmama rağmen işlemci elimle tuttuğum zaman bile yerinden çıkıyor sökerken'de kilidi kapalıydı nasıl geldi anlamadım, anakartın işlemci kilitinde bir sorun olabilir mi? Varsa ne yapacağım çünkü bu yüzden işlemci pinleri yamuldu, ne yapacağımı cidden bilmiyorum.

Sokete zarar vermiş olabilirsin ama yanlış anlamadıysam bugün toplamışsın sistemi sokete zarar verdiğini sanmıyorum işlemci pinlerini kontrol eder misin kopmuş olabilir.
 

Geri
Yukarı