Yeni Toplanan PC Çalışmıyor

Iki adet ekran karti girisi var ben Metal olana taktim fark eder mi acaba?
Ekran kartından kaynaklanacağını sanmıyorum.
Siz en iyisi kabloları kontrol edin belki temassızlık vardır ya da kablolardan bazıları bozuktur. Tekrar diyorum sorun güç kaynağı gibi onu iyice kontrol edin.

Kardeşim birde Bilgisayarı ekran kartını çıkartıp çalıştırır mısın?
Ekran kartının statik elektrik kapıp kısa devre yapmış olabilir.

Kardeşim birde Bilgisayarı ekran kartını çıkartıp çalıştırır mısın?
Ekran kartının statik elektrik kapıp kısa devre yapmış olabilir.
Maalesef o da olmadi Acaba PSU’mu bozuk
Aa ekran kartini tekrar cikarttim oldu? Ekran karti takip nasil kullanicam peki simdi

Aa ekran kartini tekrar cikarttim oldu? Ekran karti takip nasil kullanicam peki simdi

Şuan çalışıyorsa kapat pc yi ekran kartını düzgün bir şekilde tak yeniden çalıştır. Arkadaşın dediği gibi statik elektriklenme olmuş olabilir.

Cok tesekkur ederim. Iki ekran karti girisi attimya biri metal biri plastik, Plastige taksam veya metale taksam bi farki olurmu onlarin farki nedir tam olarak

Kardeşim ekran kartın statik elektrik kapmış şimdi bak pc nin güç kablosunu çıkart sonra ekran kartını al ya tahtaya koy yada kendi kutusuna.
Yarım saat yada 1 saat bekle kendi kendine gidicek statiği.
sonra tak çalıştır.

Hatta tornavidanın ucunu Kasanın güç kablosunda da gezdir ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…