PSU bozuk olduğunu böyle kontrol edebilirsinizCool Master K350 600W USB3.0 siyah Pencereli MidTower Kasa Fiyatı surdan aldım bozuk mudur acaba PSU![]()
PSU bozuk olduğunu böyle kontrol edebilirsinizCool Master K350 600W USB3.0 siyah Pencereli MidTower Kasa Fiyatı surdan aldım bozuk mudur acaba PSU![]()
Hocam bendede 2.nesil ryzen vardı ben attırdım ama ekran kartım statik elektrik kaptığı için açılmamamıştı.Yok, büyük ihtimalle 2. nesil Ryzen alıp B350 anakarta BIOS atmamışlardır.
Her slotta denedimSorun bana ram gibi geldi, yanlış yere takılmış.
Evet ATX Power 1 ve Cpu Power 1 var sadece zaten onlar da dogru yerlerindePSU kablolarının montajını iyi yaptın mı ? Kablolar yerine tam oturdumu diye kontrol et. Sorun büyük ihtimal PSU'da.
Güç kaynağını kontrol et. Kablolarına falan iyice bak, sorun o da olabilirHer slotta denedim![]()
Resim at bakalım ama bahsettiğin anakartın güç slotlarıysa hepsine güç kablosu takmalısın.Ekran kartinin bir metal birde plastik slotu var ben metal olana taktim o fark edermi acaba
Iki adet ekran karti girisi var ben Metal olana taktim fark eder mi acaba?Açılmamasının çok ihtimali var. Kasa düğmelerinin soketleri anakart üzerinde doğru yerlere mi takılı? İşlemcinin power kablosunu kontrol et. İşlemcinin tam olarak takıldığından emin ol. Anakarta takılan büyük power kablosunu kontrol et.
Resim at bakalım ama bahsettiğin anakartın güç slotlarıysa hepsine güç kablosu takmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.