Arkadaşlar, merhaba. AMD Ryzen 5 5500 + MSI A520M Pro'lu sistem topladım, ekran gelmiyor. Acaba sorun BIOS güncellemesi mi? Ya da bu anakart bu işlemciyi desteklemiyor mu?
Arkadaşlar, merhaba. AMD Ryzen 5 5500 + MSI A520M Pro'lu sistem topladım, ekran gelmiyor. Acaba sorun BIOS güncellemesi mi? Ya da bu anakart bu işlemciyi desteklemiyor mu?
BİOS güncellemesi yapman lazım büyük ihtimal. Bazı modellerde bios güncellemesi için eski nesil bir işlemci takıp öyle bios güncellemesi yapman lazım ama senin anakartında nasıl oluyor bilmiyorum. Biraz bak elindeki işlemci ile bios güncelleyebilir misin? eğer oluyor ise usb'ye anakart üreticisinin sitesinden bios sürücüsünü at ve bilgisayara takıp güncelle. Videolara da bakabilirsin, zor değil.
BIOS güncellemesi yapman lazım büyük ihtimal. Bazı modellerde BIOS güncellemesi için eski nesil bir işlemci takıp öyle BIOS güncellemesi yapman lazım ama senin anakartında nasıl oluyor bilmiyorum. Biraz bak elindeki işlemci ile BIOS güncelleyebilir misin? Eğer oluyor ise USB'ye anakart üreticisinin sitesinden BIOS sürücüsünü at ve bilgisayara takıp güncelle. Videolara da bakabilirsin, zor değil.