S spqrchimera Yoctopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar, merhaba. AMD Ryzen 5 5500 + MSI A520M Pro'lu sistem topladım, ekran gelmiyor. Acaba sorun BIOS güncellemesi mi? Ya da bu anakart bu işlemciyi desteklemiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Arkadaşlar, merhaba. AMD Ryzen 5 5500 + MSI A520M Pro'lu sistem topladım, ekran gelmiyor. Acaba sorun BIOS güncellemesi mi? Ya da bu anakart bu işlemciyi desteklemiyor mu?
KS KS S spqrchimera Yoctopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #11 Emre Sakinmaz dedi: Dostum istersen anakart üreticisini ara, onlar BIOS güncellesin. Veya yakınında bilgisayarcı varsa ondaki işlemci ile de yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yakındaki bilgisayarcıya gidip dedim, yarın evinden işlemci getirecek o şekilde yapacağım. Artı 0 Eksi
Emre Sakinmaz dedi: Dostum istersen anakart üreticisini ara, onlar BIOS güncellesin. Veya yakınında bilgisayarcı varsa ondaki işlemci ile de yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Yakındaki bilgisayarcıya gidip dedim, yarın evinden işlemci getirecek o şekilde yapacağım.