Yeni toplanan RX 6700XT sistemde değiştirilmesi gereken parça var mı?

Bu arada şunu da belirtmem gerekiyor sanırım. Bu parçaların hepsini aktif olarak kullanıyorum. Yani gerçekten gelecekte başıma sıkıntı çıkaracak bir parça varsa onu değiştirme şansım var. Bu yüzden açmıştım konuyu.
PSU değiştirelim desek bütçe ne olur?

Ortalama 3-4 bin gibi bir bütçem var hocam. O kadar sıkıntılı bir PSU mu bu model? Gerçekten bilgilenmek adına soruyorum.

Aldığım yerden 2+1 yıl garantisi var hocam. İşlemcimin -'leri nedir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Attigim anakart ile o anakart arasinda cok fark var. 12600 ile 12400F arasinda pek fark yok o yuzden fazladan para vermeye gerek yok diye dedim. Attigim monitor ise normalde 8K civarinda gezen bir monitor ama su an Amazon indirimleri sebebiyle epey indi bence kacirmayin. O PSU'yu ben bizzat iki tane ust duzey sistemde kullandim hem cok sessiz hem de sorunsuz bir urun. SilenStorm modeli gayet iyidir ama dedigim gibi 3 yil garanti PSU icin az sadece o kadar.

İşlemciyi yaklaşık 2 ay önce attığınız işlemcinin fiyatına aldım Amazon indirimlerinde hocam. Anakarta bir bakacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

İşlemciyi yaklaşık 2 ay önce attığınız işlemcinin fiyatına aldım Amazon indirimlerinde hocam. Anakarta bir bakacağım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Sistemi alip kullaniyorsaniz yapacak pek bir sey yok hocam zaten gec acilmis bir konu maalesef. Ben sistemi almayi planliyorsunuz veya yeni aldiniz diyerekten onerilerde bulundum simdiki fiyatlarla karsilastirma yaparak.

Sistemi alip kullaniyorsaniz yapacak pek bir şey yok hocam zaten gec acilmis bir konu maalesef. Ben sistemi almayi planliyorsunuz veya yeni aldiniz diyerekten onerilerde bulundum simdiki fiyatlarla karsilastirma yaparak.

Dediğim gibi hocam amacım ciddi kronik problemlere sahip bir ürün varsa onu tespit edip değiştirmekti. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Psu kötü değil kullanılabilir fakat garanti süresi düşük. Bütçe var ise core reactor veya corsair rmx serisine bakılabilir.

Önceliğiniz PSU değiştirmek olabilir.
Psu kötü değil kullanılabilir fakat garanti süresi düşük. Bütçe var ise core reactor veya corsair rmx serisine bakılabilir.
Corsair ürünlerinin de 10 yıl garantili dendiğine bakmayın, 2 yıldan sonra (Türkiye'de) yan çiziyorlar.

Dediğim gibi hocam amacım ciddi kronik problemlere sahip bir ürün varsa onu tespit edip değiştirmekti. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Kronik bir urun yok hocam bu durumda. Olur da ileride daha yuksek seviye bir islemciye gecmek isterseniz anakart degistirmeniz gerekebilir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…