Yeni toplanan sistem açılmıyor

hofffff

Hectopat
Merhaba, topladığım PC açılmıyor. Kablolarını taktım ama ne atladım bilmiyorum. Çalıştırdığımda sadece fanların ışıkları yanıyor, hafifçe bilgisayardan ses gelmiyor.
1765059587569.png
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işıklar yoksa sıkıntı. Benim RGB kontrolcüsünde girişleri yanlış yere takıp fan RGB'lerini yakmıştım bir defa 7 fandan 2'si çöp olmuştu ışıkları gitmişti. Aman dikkat et.

Hocam bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok ya :(

HDMI'den de DP'den de görüntü gelmiyor niye acaba.

Ekran kartınin fanları da dönmüyor ama ışığı çalışıyor. Normal mi?

Son düzenleme:
Hocam merak ettim neden böyle ekstra zahmete giriyorsunuz belli ki bilgisayar toplamayı bilmiyorsunuz neden eğer hazır sistem aldıysanız montajlı almadınız veya tek tek aldıysanız güvenilir bir bilgisayarcıya gidip yanında durarak yaptırmıyorsunuz bence daha fazla kurcalamayın bir parçaya zarar verebilirsiniz

Hocam merak ettim neden böyle ekstra zahmete giriyorsunuz belli ki bilgisayar toplamayı bilmiyorsunuz neden eğer hazır sistem aldıysanız montajlı almadınız veya tek tek aldıysanız güvenilir bir bilgisayarcıya gidip yanında durarak yaptırmıyorsunuz bence daha fazla kurcalamayın bir parçaya zarar verebilirsiniz.

Ayni yerden almadım ki hocam nereden ucuz bulursam diye bakmistim. En iyisi yarın bilgisayarciya götürmek. Moralim bozuldu o kadar ugrastim çalışmadı hadi bir de bozuk parçası varsa uğras dur.

Edit: Kasa çok ağır ekran kartını söküp mu goturuyum yoksa takılı mi bir zarar gelmez mi takiliyken goturmek.

Ayni yerden almadım ki hocam nereden ucuz bulursam diye bakmistim. En iyisi yarın bilgisayarciya götürmek. Moralim bozuldu o kadar ugrastim çalışmadı hadi bir de bozuk parçası varsa uğras dur.

Edit: Kasa çok ağır ekran kartını söküp mu goturuyum yoksa takılı mi bir zarar gelmez mi takiliyken goturmek.
Yok takılıyken götürmeyin hocam aman düşer çarpar bir yere kasa dikkat edin ekran kartını ayrı götürün ve kesinlikle güvenilir bir bilgisayarcıya götürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı