Hocam o kısım çok karıştı ben de aldığım kasa reset Power kablosunu fanlarla birleştirmiş. Ben de çıkarttım reset kablosunu tek başına taktım. Bir çözüm olmadı ama.
GPU'nun güç girişi bile takılı değil hocam, işlemcinin 4+4 kablosunu taktınız mı?Merhaba, topladığım PC açılmıyor. Kablolarını taktım ama ne atladım bilmiyorum. Çalıştırdığımda sadece fanların ışıkları yanıyor, hafifçe bilgisayardan ses gelmiyor.
Eki Görüntüle 2617466.
850 hocamPSU'nuz kaç watt?
Arkadaşlar söyleyince bende fark ettim ekran kartı kablolarınız takılı değil.850 hocam
GPU'nun güç girişi bile takılı değil hocam, işlemcinin 4+4 kablosunu taktınız mı?
Çalışmaz tabii arkadaşım ekran kartının güç kablolarını takmamışsın.
Çalışmaz tabii arkadaşım ekran kartının güç kablolarını takmamışsın.
Edit: Ekran kartınının yan tarafındaki güç girişleri bomboş duruyor. O kart sadece yuvaya takarak çalışmaz.
Güç kaynağından gelen kabloların arasından üzerinde PCI-e veya VGA yazan kabloları bul kartın o boş deliklerine çıt sesi gelene kadar tak.
Önemsiz. PSU'dan gelen kablolar arasında üzerinde CPU yazan kabloyu anakarta bağladınız mi?Hocam 600W yazan bir kablo var boşta o ne işe yarıyor? Onu da takmam gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.