Çözüldü Yeni toplanan sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hofffff

Hectopat
Merhaba, topladığım PC açılmıyor. Kablolarını taktım ama ne atladım bilmiyorum. Çalıştırdığımda sadece fanların ışıkları yanıyor, hafifçe bilgisayardan ses gelmiyor.
1765059587569.png
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, topladığım PC açılmıyor. Kablolarını taktım ama ne atladım bilmiyorum. Çalıştırdığımda sadece fanların ışıkları yanıyor, hafifçe bilgisayardan ses gelmiyor.
Eki Görüntüle 2617466.
GPU'nun güç girişi bile takılı değil hocam, işlemcinin 4+4 kablosunu taktınız mı?

Çalışmaz tabi arkadaşım ekran kartının güç kablolarını takmamışsın.
Edit: Ekran kartınının yan tarafındaki güç girişleri bomboş duruyor. O kart sadece yuvaya takarak çalışmaz.
Güç kaynağından gelen kabloların arasından üzerinde PCI-E veya VGA yazan kabloları bul kartın o boş deliklerine çıt sesi gelene kadar tak.

GPU'nun güç girişi bile takılı değil hocam, işlemcinin 4+4 kablosunu taktınız mı?

Çalışmaz tabii arkadaşım ekran kartının güç kablolarını takmamışsın.

Çok pardon yanlış resmi atmışım. GPU'yu takmıştım denediğimde kasadan hiç ses gelmiyor eksik bir şey mi var hala?

Kusura bakmayın kaç saattir montajla ugraşiyordum ondan kafa kalmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen görmekte zorluk çekiyorum, flash açarak kaydetme şansın var mı?

Çalışmaz tabii arkadaşım ekran kartının güç kablolarını takmamışsın.
Edit: Ekran kartınının yan tarafındaki güç girişleri bomboş duruyor. O kart sadece yuvaya takarak çalışmaz.
Güç kaynağından gelen kabloların arasından üzerinde PCI-e veya VGA yazan kabloları bul kartın o boş deliklerine çıt sesi gelene kadar tak.

Hocam 600W yazan bir kablo var boşta o ne işe yarıyor? Onu da takmam gerekiyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı